Heb jij een fascinatie voor alles dat met drank en (verantwoord) genieten te maken heeft? Dan ben je bij hier precies op de juiste plaats.

Gall & Gall als werkgever

Werken bij de beste drankenspeciaalzaak van Nederland is werk voor echte liefhebbers. Hier heb je veel mogelijkheden. Van verkoopmedewerker of winkelmanager tot functies op het distributiecentrum of hoofdkantoor. Er is altijd wel een passende functie voor jou. Hier combineer je de daadkracht van een zelfstandig bedrijf met de diversiteit en loopbaankansen van een grote multinational. Zo kun jij binnen de organisatie uitgroeien tot een echter kenner. Met een groot aanbod van opleidingen en masterclasses kun jij jezelf ontwikkelen op het gebied van dranken. Ook zijn er tal van diverse loopbaankansen. Daarnaast kan je rekenen op een goed arbeidsvoorwaarden en krijg je medewerkerskorting op het assortiment.

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken bij de drankspeciaalzaak? De sollicitatieprocedure bestaat uit meerdere stappen. In de eerste stap vul je het sollicitatieformulier in. Je kan ook een open sollicitatie opsturen. Binnen 10 dagen hoor je een reactie. Is er een match? Dan word je gebeld door een van de recruiters voor een telefonische kennismaking.

De derde stap van de sollicitatieprocedure houdt in dat je een online assessment maakt. Het online assessment bestaat uit een capaciteitentest en een persoonlijkheidsvragenlijst. Hiermee wordt gekeken naar je rekenkundige vermogen en je sociale vaardigheden. Rond je het online assessment met een goed resultaat af?

Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met één van de recruiters. Na een positief gesprek volgt de vijfde stap; het tweede gesprek. Dit gesprek heb je met de manager van de betreffende afdeling. Pas je binnen het team en cultuur van Gall & Gall? Dan is de laatste stap het arbeidsvoorwaardengesprek. Hierna kun aan de slag.

Gall & Gall

  • Gall & Gall heeft meer dan 600 winkels verspreid over het hele land
  • Opgericht: 1884
  • Als onderdeel van Ahold Delhaize heb je ook kans om door te groeien bij andere brands zoals Etos of AH
PiCompany cursusoverzichtPiCompany analogieën

PiCompany Connector Ability Oefenpakket

35,00

Online training voor het Connector Ability assessment. De training bestaat uit 1.500+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Connector Ability voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
17 lessen
47 testen
1.585 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 16 uur lesmateriaal
2.300+ tevreden gebruikers

Onderdelen in het oefenpakket:

Analogieën
Cijferreeksen
Figuurreeksen
Matrixen

Geschikt voor:

Connector Ability Test (2.0, 2.1 en alle andere versies)
Connector Ability Verbal

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Gall & Gall assessment

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.