Heb jij een fascinatie voor alles dat met drank en (verantwoord) genieten te maken heeft? Dan ben je bij Gall & Gall precies op de juiste plaats.

Gall & Gall als werkgever

Werken bij de beste drankenspeciaalzaak van Nederland is werk voor echte liefhebbers. Ga jij werken bij Gall & Gall, dan heb je veel mogelijkheden, van verkoopmedewerker of winkelmanager tot functies op het distributiecentrum of hoofdkantoor, er is altijd wel een passende functie voor jou. Werken bij Gall & Gall betekent de daadkracht van een zelfstandig bedrijf combineren met de diversiteit en loopbaankansen van een grote multinational. Zo kun jij binnen de organisatie uitgroeien tot een echter kenner. Met een groot aanbod van opleidingen en masterclasses kun jij jezelf ontwikkelen op het gebied van dranken. Ok zijn er tal van diverse loopbaankansen. Daarnaast kan je rekenen op een goed arbeidsvoorwaarden en krijg je medewerkerskorting op de producten van Gall & Gall.

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken bij de drankspeciaalzaak? Gall & Gall heeft een sollicitatieprocedure wat bestaat uit meerdere stappen. De eerste stap is het solliciteren op een bestaande vacature door middels het online sollicitatieformulier in te vullen of door een open sollicitatie op te sturen. Binnen 10 dagen hoor je een reactie. Is er een match? Dan word je gebeld door een van de recruiters van Gall & Gall voor een telefonische kennismaking. De derde stap van de sollicitatieprocedure bij Gall & Gall houdt in dat je een online assessment maakt. Het online assessment van Gall & Gall bestaat uit een capaciteitentest en een persoonlijkheidsvragenlijst. Hiermee wordt gekeken naar je rekenkundige vermogen en je sociale vaardigheden. Rond je het online assessment van Gall & Gall met een goed resultaat dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met één van de recruiters. Na een positief gesprek volgt de vijfde stap; het tweede gesprek. Dit gesprek heb je met de manager van de betreffende afdeling. Pas je binnen het team en cultuur van Gall & Gall, dan is de laatste stap het arbeidsvoorwaardengesprek. Hierna kun aan de slag bij Gall & Gall.

Gall & Gall

  • Gall & Gall heeft meer dan 600 winkels verspreid over het hele land
  • Opgericht: 1884
  • Als onderdeel van Ahold Delhaize heb je ook kans om door te groeien bij andere brands zoals Etos of AH

Gall & Gall assessment

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.