Werken op maatschappelijk en sociaal vlak? Ga dan aan de slag bij de HefGroep. De HefGroep richt zich als innovatieve, maatschappelijk verantwoord opererende onderneming op het jonge kind, jeugdwerk en jeugdhulpverlening.

HefGroep als werkgever

Als je hier gaat werken, zorg je ervoor dat kinderen kansrijk en veilig kunnen opgroeien. Dat ze talenten kunnen ontwikkelen en inzetten in de samenleving. Kerncompetenties zoals  samenwerkingsgerichtheid, klantgerichtheid, ondernemerschap, professionaliteit vormen hierbij de basis. Als je hier gaat werken, ben je de verbindende kracht tussen de jeugd. Vanuit jouw expertise kun je vervolgens acties ondernemen. HefGroep investeert veel in haar werknemers. Onder andere op het gebied van: kennis, ontwikkelen van talenten en geven van cursussen en trainingen.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren, doe je op de aparte sollicitatiepagina. Hier vul je het sollicitatieformulier in. Werkervaring, opleiding, persoonlijke gegevens en jouw CV werk je hier bij. Is er een match met jou en de gevraagde functie? Dan word je door een recruiter gebeld voor een kort kennismakingsgesprek.

Bij een positief gesprek ga je door naar de volgende stap van de sollicitatieprocedure.Je moet nu een online assessment maken. Het assessment bestaat uit een capaciteitentest. Dit is een test waarin jouw probleemoplossend vermogen wordt getoetst. Daarnaast krijg een vragenlijst hoe jij reageert in stressvolle situaties.

Rond je dit allemaal goed af? Dan word je uitgenodigd voor een interview. Dit gesprek voer je met de manager van desbetreffende functie waarop je hebt gesolliciteerd. Is dit gesprek ook goed verlopen? Dan krijg je het tweede en laatste gesprek van de sollicitatieprocedure. Hierna krijg je een aanbod en mag je je contract tekenen. Vervolgens start je de eerste weken met een inwerkprogramma en daarna kun je aan de slag.

HefGroep

  • Opgericht: 2013 
  • Aantal locaties: 135 
  • Aantal medewerkers: 35
HFM VIT cursusoverzichtHFM cijferreeksen

HFM Volledige Intelligentie Test VIT Oefenpakket

35,00

Online training voor het Volledige Intelligentie Test assessment. De training bestaat uit 2.000 oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Volledige Intelligentie Test (VIT) voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
14 lessen
55 testen
2.001 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 20 uur lesmateriaal
1.500+ tevreden gebruikers

Dit oefenpakket bevat:

Cijfermatig redeneren (cijferreeksen en rekenvaardigheid)
Logisch redeneren (syllogismen)
Verbale aanleg (analogieën)
Oefenassessment VIT stijl

Taal van het oefenpakket:

Nederlands
Engels

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

HefGroep assessment

De opzet van de Volledige Intelligentie Test is anders dan veel capaciteitentesten. In deze test krijg je vragen uit vier categorieën: analogieën, cijferreeksen, syllogismen en rekenvaardigheid. Deze vragen worden door elkaar gesteld in één test.

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Syllogismen:

Bij syllogismen krijg je een stelling te zien die beoordeeld moet worden:

Alle koeien hebben hoorns.
Alle hoorns zijn gemaakt van hout.
Conclusie: alle koeien hebben houten hoorns.

Rekenvaardigheid:

Rekenvaardigheid omhelst het uitvoeren van eenvoudige berekeningen. In principe kun je alle berekeningen zonder rekenmachine uitvoeren.