IMC is een toonaangevende marktleider op de beurshandel is op meer dan 100 beurzen, platforms en liquiditeitspools over de hele wereld actief.

IMC als werkgever

Hier werken, betekent dat je meerdere rollen hebt. Van IT-professional, tactici, handelaar tot wiskundige. Je bent bezig met handelen op het hoogste niveau. Het commerciële succes komt door het  vermogen om strategieën en technologieën te ontwikkelen die hun concurrentiepositie verbetert  en de efficiëntie en transparantie van financiële markten voor alle marktdeelnemers bevordert. Dit doen ze wereldwijd. Als je hier werkt, heb je veel contact met diverse nationaliteiten. Toch is er gezamenlijke team spirit, deze is gebaseerd op samenwerking, nieuwsgierigheid en vastbesloten zijn om alles wat je doet te verbeteren. Met kantoren in Chicago en Sydney is er geen limiet aan jouw carrière.

Sollicitatieprocedure

Wil jij hier werken? De sollicitatieprocedure van IMC begint met het invullen van een online sollicitatieformulier van één van openstaande de vacatures. Hier wordt gevraagd om jouw persoonsgegevens, je opleiding en werkervaring. Verder is er de mogelijkheid om je CV en je motivatie bij te voegen. Ziet IMC in jou een goede aanwinst? 

Assessment

Dan word je uitgenodigd voor het maken van het online assessment van IMC. Dit assessment bestaat uit een capaciteitentest en een persoonlijkheidstest. Ook wordt jouw rekenkundig vermogen en analytische vermogen getest in het online assessment van IMC. Het online assessment voer je thuis uit en kun je ook van tevoren oefenen. Ben het online assessment van IMC goed doorgekomen?

De gesprekken

Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Dit gesprek voer je met een recruiter. Bij een positief resultaat volgt er nog een tweede gesprek met een HR-manager en de manager van de afdeling waar je komt te werken. Soms kan ook nog een technische opdracht deel uit maken van de sollicitatieprocedure van IMC. Na de gesprekken en het assessment krijg je een aanbod. Daarna kun je aan de slag bij IMC.

IMC

  • Opgericht: 1989 
  • IMC heeft zes kantoren wereldwijd 
  • Aantal werknemersmeer dan 70
Saville CursusoverzichtSaville Stroomdiagrammen

Saville Swift Aptitude Oefenpakket

35,00

Online training voor het assessment van Saville Swift Aptitude. De training bestaat uit 700+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Swift Aptitude voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
14 lessen
39 testen
705 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 8 uur lesmateriaal
150+ tevreden gebruikers

Dit oefenpakket bevat de volgende onderdelen:

Abstract (figuurreeksen)
Diagrammatic (stroomdiagrammen)
Numerical (tabellen)
Verbal (teksten analyseren)

Geschikt als voorbereiding op:

Swift Executive Aptitude
Swift Analytics Aptitude

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

IMC assessment

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Teksten analyseren:

Bij het onderdeel teksten analyseren krijg je een tekst te zien waarover verschillende vragen beantwoord moeten worden. Het is hierbij belangrijk dat je van de waarheid in de tekst moet uitgaan.

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.