Werken bij Joriszorg betekent, leven voor de zorg. Energiek, openhartig en dapper ga je aan de slag met het verlenen van de beste zorg.

Joriszorg als werkgever

Werken bij Joriszorg betekent dat je werkt bij een enthousiaste en betrokken club van zorgprofessionals. Samen met je collega’s geef je iedere dag persoonlijke zorg en deskundig advies aan mensen die zorg nodig hebbenDe kernwaarden energiek, dapper en openhartig zijn verweven met hoe Joriszorg met haar personeel omgaat.

Zo doen ze er alles aan dat jij de beste zorg aan cliënten kan geven. Bijvoorbeeld door de mogelijkheid te bieden om jezelf te ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak. Ook is de cultuur openhartig. Samen kom je verder is het credo van Joriszorg. Hierdoor heb je alle ruimte om jouw feedback te geven. Ook zijn er vaak overleggen over de gang van zaken en de manier waarop dingen gaan. Zo voel jij je gehoord en betrokken als je gaat werken bij Joriszorg.

Sollicitatieprocedure

Om te gaan werken bij Joriszorg dien je online te solliciteren Ziet Joriszorg in jou ook een enthousiaste zorgprofessional? Dan word je uitgenodigd voor een telefonisch interview. Dit interview is met de HR-manager. Gaat dit interview naar wens? Dan krijg je een uitnodiging voor het online assessment van Joriszorg.

Assessment

Het online assessment van Joriszorg bestaat uit een persoonlijkheidstest en een capaciteitentestNa het succesvol doorlopen van het online assessment word je uitgenodigd voor een vervolggesprek. Dit voer je met een HR-manager en jouw toekomstige manager. Hierin worden de resultaten van het online assessment besproken en kan jij jouw motivatie voor werken bij Joriszorg toelichten. 

Klikt het aan beide kanten? Dan volgt er eventueel nog een tweede gesprek. Hierna komt je in de laatste ronde van de sollicitatieprocedure. Dit is een afrondend gesprek waarin Joriszorg jou een aanbod doet en waarin de arbeidsvoorwaarden worden besproken. Ga je akkoord met het aanbod? Dan kun je daarna beginnen met werken bij deze zorgverlener.

Joriszorg

  • Verspreid over 11 locaties voornamelijk in de gemeenten Oirschot en Eerse
  • Hoofdkantoor is gevestigd in Oirschot
  • Op ZorgkaartNederland scoort Joriszorg een gemiddeld cijfer van 8.2
Eelloo cursusoverzichtEelloo cijferreeksen

Eelloo Q1000 Oefenpakket

35,00

Online training voor het Q1000 assessment van Eelloo. De training bestaat uit 1.800+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Q1000 test voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
17 lessen
65 testen
1.848 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 16 uur lesmateriaal
1.000+ tevreden gebruikers

Geschikt als voorbereiding op alle Q1000 testen:

Q1000 Capaciteiten Midden en Hoog – QCM / QCH
Q1000 Capaciteiten Verkort Midden en Hoog – QCMV / QCHV
Q1000 Capaciteiten Check Midden en Hoog – QCHC / QCMC

Assessment onderdelen:

Analogieën
Figuurreeksen
Cijferreeksen
Diagrammen
Kubussen
Rekenvaardigheid

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Joriszorg assessment

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Diagrammen:

In dit unieke onderdeel van Eelloo moet je aangeven wat de relatie is tussen een aantal gegeven woorden. Hierbij is woordkennis van belang.