Kraft Heinz is een Amerikaans voedselbedrijf, dat in 2015 is ontstaan na een fusie tussen Kraft Foods Group en Heinz.

Kraft Heinz als werkgever

Kraft Heinz is een wereldwijde speler met zeer bekende en iconische merken. Deze mate van grootschaligheid, bekendheid en internationaliteit maken dat Kraft Heinz een gewilde werkgever is. Werken bij Kraft Heinz houdt in dat je werkt met veel verschillende nationaliteiten en ook te maken hebt met veel verschillende culturen. Dat maakt het werk uitdagend en afwisselend. Ook is Kraft Heinz een wat eigen ondernemerschap en eigen verantwoordelijkheid hoog in het vaandel hebt. Als medewerker wordt eigen initiatief en je gedragen alsof je de eigenaar bent dan ook gewaardeerd. Daarnaast zijn de ontwikkelingen snel bij Kraft Heinz en er is dan ook veel aandacht voor het ontwikkelen van jezelf en jouw carrière.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren bij Kraft Heinz begint op de aparte sollicitatiepagina. In het Engels wordt er gevraagd om een online sollicitatieformulier in te vullen. Hier kun je werkervaring, opleiding, talenkennis, persoonlijke gegevens en jouw CV invullen. Is er een match, dan word je door een recruiter gebeld voor een kort kennismakingsgesprek. Verloopt dit goed? Dan ga je door naar de volgende stap van de sollicitatieprocedure van Kraft Heinz. Dit is het maken van een online capaciteiten test. Deze online capaciteitentest van Kraft Heinz maak je vanaf je eigen computer maken en duurt ongeveer een uur. Zijn de resultaten van het assessment van Kraft Heinz positief? Dan word je uitgenodigd voor een interview met de manager van desbetreffende functie waarop je hebt gesolliciteerd. Dit kan een gesprek op locatie zijn, maar het kan ook zijn dat het interview online wordt gehouden. Is dit gesprek ook goed verlopen? Dan word je vervolgens uitgenodigd voor een tweede en laatste gesprek van de sollicitatieprocedure van Kraft Heinz. Hierna volgt een contract voorstel en mag je aan de slag bij Kraft Heinz.

Kraft Heinz

  • CEO: Miguel Patricio
  • Hoofdvestiging: Chicago, Illinois, Verenigde Staten
  • Opbrengst: 26,26 miljard USD (2018)
Talent Q OefenpakketTalent Q matrix oefenen

Talent Q Elements Oefenpakket

35,00

Online training voor de Talent Q Elements. De training bestaat uit 500+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Elements test voor te bereiden.

In het kort:

  • 30 dagen toegang
  • 10 lessen
  • 27 testen
  • 525 oefenvragen

Het oefenpakket bevat de volgende onderdelen:

  • Elements Verbal
  • Elements Numerical
  • Elements Logical

Ook te koop als onderdeel van:

Kraft Heinz assessment

Elements verbal:

Bij het onderdeel teksten analyseren krijg je een tekst te zien waarover verschillende vragen beantwoord moeten worden. Het is hierbij belangrijk dat je van de waarheid in de tekst moet uitgaan.

Elements numerical:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Elements abstract:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.