JDE assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor JDE? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"
4.4/5

JDE On Demand oefentoets

Probeer een SHL On Demand oefentoets met de verschillende onderdelen.

JDE General Ability / Verify G+ oefentoets

Probeer een SHL General Ability / Verify G+ oefentoets met de verschillende onderdelen.

JDEJacobs Douwe Egberts is een internationale speler op het gebied van koffie en thee. Als je hier werkt, krijg je met alle facetten van koffie en thee te maken.

JDE als werkgever

In Nederland werken ruim 2.100 collega’s om bij te dragen aan het succes van JDE. Er werken medewerkers uit alle disciplines: van Sales en Marketing tot Techniek en Supply Chain. Samen leveren zij een bijdrage aan de koffie- en theebelevenis van de klant. Als je hier werkt, maak je impact. Deze impact zie je terug in de organisatie, de merken, de producten én in jouw eigen ontwikkeling.

Jij krijgt de kans om te groeien en impact te maken in je baan en toekomstig carrière pad. Jou manager en collega’s ondersteunen je in alle facetten van het werk. Ondertussen doe je ervaring op, krijg je feedback en helpt jouw manager waar nodig.

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken voor JDE? Dan moet jezelf eerst registreren op de website om te kunnen solliciteren. Er wordt een aantal vragen gesteld en hierna ontvang je via de mail een uitnodiging om jouw sollicitatie in te dienen. Ziet JDE voldoende aanknopingspunten om met jou een gesprek aan te gaan?

De gesprekken

Dan krijg je een uitnodiging voor het eerste gesprek bij JDE. Onder het genot van een bak koffie (of thee) maak je kennis met deze werkgever. Als het gesprek goed gaat, mag je hierna het assessment maken. De online capaciteitentesten kun je via de laptop thuis maken. Na het online gedeelte word je uitgenodigd voor de assessment dag. Tijdens deze dag komen verschillende opdrachten aan bod. Denk hierbij aan:

Als de assessment dag goed is verlopen, krijg je een gesprek. Dit gesprek voer je met de manager van jouw afdeling. Ook is daar een HR-manager bij aanwezig. Als je dan een goede indruk achterlaat, kan je zo goed als beginnen.

Laatste gesprek

In een laatste gesprek bespreek je jouw nieuwe contract. Dan komen de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan bod. Als je tekent, ben je de nieuwste werknemer van dit drankenmerk.

Andere FMCG’s

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge