FrieslandCampina assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor Friesland Campina? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons FMCG of totaalpakket.

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

FrieslandCampina oefenpakket

Probeer onze gratis FrieslandCampina test. Hierin vind je de verschillende onderdelen.

Wil je meer uit melk halen? Ga dan werken bij het internationale bedrijf Friesland Campina. Zij levert consumentenproducten zoals zuiveldranken, kindervoeding, kaas en dessert in Europa, Azië en Afrika.

Friesland Campina als werkgever

Dit is een internationaal bedrijf met een sterk lokaal karakter. Waar de cultuur gebaseerd is op mensgericht, benaderbaar en open werken. Hier werk je bij een van zes grootste zuivelondernemingen. Dit betekent dat wat ze doen ook een grote impact heeft. Zo willen zij bijvoorbeeld bijdragen aan de levenskwaliteit en aan een gezondere toekomst.

Die verantwoordelijkheid delen ze met haar medewerkers.Hier denk je dus ook mee over duurzaam produceren en leven. Ook heb je hier veel verschillende carrièremogelijkheden. Zowel in Nederland als internationaal. Ook kun je jezelf constant blijven ontwikkelen en zijn er veel professionele trainings- en ontwikkelingsprogramma’s beschikbaar.

Sollicitatieprocedure

Wil je hier werken? Dan moet je eerst jezelf registreren op de website om te kunnen solliciteren. Er wordt een aantal vragen gesteld en hierna ontvang je per e-mail een uitnodiging om jouw sollicitatie in de online omgeving in te dienen.

Ziet de recruiter in jouw profiel een match? Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Dit gesprek voer je samen met een recruiter, een HR-manager en de manager van de afdeling waar je komt te werken. Ging het eerste gesprek goed? Dan ga je door in de sollicitatieprocedure.

Het assessment

Dit bestaat uit een persoonlijkheidstest en een capaciteitentest. Het assessment van Friesland Campina wordt afgenomen door HRorganizer. Dit is eigenlijk dezelfde test die Cut-e en Aon gebruiken. Je kan daarom ook alle drie de websites tegenkomen als je jouw assessment moet maken. 

Dit is een vrij pittig assessment dat ook nog eens uniek is. Geen enkel andere test heeft de bijzondere vorm van inductief redeneren die hierin zit. Daarom is het heel belangrijk om dit specifiek voor te bereiden. Dat kan je natuurlijk doen met ons HRorganizer oefenpakket. Daar zie je ook voorbeelden staan van deze (bijzondere) vragen.

Laatste ronde

Heb jij het assessment positief doorlopen? Dan word je uitgenodigd voor de laatste ronde in de sollicitatieprocedure. Dat is een tweede gesprek met de manager van de desbetreffende afdeling en een andere collega. Bij positieve feedback volgt een laatste gesprek met de recruiter over de arbeidsvoorwaarden. Hierna volgt een aanbod en kun je na het accepteren van het aanbod aan de slag bij Friesland Campina.

Andere FMCG’s

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge

Ga nu FrieslandCampina oefenen voor 34,99