L'Oréal assessment

Moet jij een assessment maken voor L’Oréal? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Cubiks oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor L’Oréal, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis L’Oréal test te oefenen.

L’Oréal is een cosmeticabedrijf met haar origine in Frankrijk. Het heeft een grote producten lijn van huid- en haar verzorging, make-up en parfum en wordt dan ook gezien als één van de grootste cosmeticabedrijven van de wereld.

Geen carrière maar een missie

Is de interne boodschap voor L’Oréal haar kandidaten. Teams en samenwerken worden erg belangrijk gezien bij L’Oréal. Jezelf zijn, hard werken, toegeven aan chaos, leren van fouten en doel georiënteerd werken zijn andere waardes dat de cultuur van dit bedrijf goed omschrijft. Dit vanwege de snelle ontwikkelingen binnen deze industrie en de industrie zelf vraagt om inspiratie en ideeën.

Sollicitatieprocedure

Het begint met het vinden van de juiste baan. Waar ben jij goed in en wat voor werkzaamheden komen overeen? Lees de vacature tot in detail en reflecteer welke achtergrond en verwachtingen bij deze baan passen.

Begin dan met het schrijven van je motivatiebrief. Zorg dat jouw unieke ideeën en vaardigheden in de tekst terugkomen. Ofwel, laat jouw brief er écht tussen uitspringen. Ook werken ze graag met “Achievement based” cv’s waarin duidelijk naar voren komt wat het probleem was. Hoe heb je dit opgelost of verbeterd en wat de uitkomst van de situatie?

Interview

Ook tijdens de eerste interviews kun je een combinatie van situatie en gedrag gebaseerde vragen verwachten, zodat zij beter jouw CV begrijpen. De vervolg interview zal samen zijn met de afdelingsmanager en HR. Zij zullen baan-gerelateerde vragen stellen.

Assessment

Een assessment maakt vaak onderdeel uit van de procedure. Je moet een capaciteitentest en een persoonlijkheidstest maken. Omdat de capaciteitentest bindend is, moet je een goed resultaat halen. Daarvoor moet je goed oefenen, anders is de kans dat je de test niet haalt vrij groot.

Andere FMCG’s

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99