Nestlé assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor Nestlé? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors. Start vandaag nog met oefenen!

Wat ga je leren
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

LTP oefentoets

Probeer een gratis Nestlé oefentoets.

NestléNestlé is bekend van koffie en chocomel, maar ze is eigenlijk een wereldwijde speler in Nutrition, Health en Wellness. Inmiddels is Nestlé al 150 jaar actief in Nederland.

Nestlé als werkgever

Nestlé is een organisatie met enorm veel medewerkers en een immens netwerk van relaties. Dit betekent dat wat ze doen ook een grote impact heeft. Zo willen ze bijvoorbeeld bijdragen aan de levenskwaliteit en bijdragen aan een gezondere toekomst. Die verantwoordelijkheid delen ze met hun medewerkers.

Ga jij bij Nestlé werken? Dan wordt ook gevraagd om mee te denken en te letten op duurzaam produceren en leven. Het andere voordeel van werken bij Nestlé en bij een groot bedrijf is dat je veel verschillende carrièremogelijkheden hebt, zowel in Nederland als internationaal. Ook kun je jezelf constant blijven ontwikkelen en zijn er veel professionele trainings- en ontwikkelingsprogramma’s beschikbaar. En je hebt natuurlijk heb je altijd heerlijke koffie op je werk!

Sollicitatieprocedure bij Nestlé

Wil je gaan werken bij Nestlé? Dan moet je jezelf eerst registreren op de website om te kunnen solliciteren. Er worden een aantal vragen gesteld en hierna ontvang je via een e-mail een uitnodiging om jouw sollicitatie in de online omgeving in te dienen. Ook ontvang je dan een e-mail met je gebruikersnaam en inlogcode voor de online capaciteitentesten.

Assessment

Door te oefenen kun je je goed voorbereiden op de capaciteitentesten. De online capaciteitentesten van Nestlé kun je via de laptop thuis maken. Nadat Nestlé de testen heeft ontvangen, krijg je een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek en een her-test op het hoofdkantoor in Amstelveen. Deze her-test is een extra capaciteitentest van Nestlé om te bekijken of de resultaten op het hoofdkantoor overeenkomen met de thuisgemaakte test.

Tweede gesprek

Komen de resultaten overeen en is Nestlé net zo positief als jij over de baan? Dan word je uitgenodigd voor de laatste ronde in de sollicitatieprocedure bij Nestlé. Wat deze ronde inhoudt verschilt per functie. Dit kan een selectie dag zijn zoals de Nestlé Young TalentBusiness Course of een tweede gesprek met de manager van de desbetreffende afdeling en een HR manager. Bij positieve feedback volgt een laatste gesprek over de arbeidsvoorwaarden.

Andere FMCG’s

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge