Nestlé is bekend van koffie en chocomel, maar ze is eigenlijk een wereldwijde speler in Nutrition, Health en Wellness. Inmiddels is Nestlé al 150 jaar actief in Nederland.

Nestlé als werkgever

Nestlé is een organisatie met enorm veel medewerkers en een immens netwerk van relaties. Dit betekent dat wat ze doen ook een grote impact heeft. Zo willen ze bijvoorbeeld bijdragen aan de levenskwaliteit en bijdragen aan een gezondere toekomst. Die verantwoordelijkheid delen ze met hun medewerkers.

Ga jij bij Nestlé werken? Dan wordt ook gevraagd om mee te denken en te letten op duurzaam produceren en leven. Het andere voordeel van werken bij Nestlé en bij een groot bedrijf is dat je veel verschillende carrièremogelijkheden hebt, zowel in Nederland als internationaal. Ook kun je jezelf constant blijven ontwikkelen en zijn er veel professionele trainings- en ontwikkelingsprogramma’s beschikbaar. En je hebt natuurlijk heb je altijd heerlijke koffie op je werk!

Sollicitatieprocedure bij Nestlé

Wil je gaan werken bij Nestlé? Dan moet je jezelf eerst registreren op de website om te kunnen solliciteren. Er worden een aantal vragen gesteld en hierna ontvang je via een e-mail een uitnodiging om jouw sollicitatie in de online omgeving in te dienen. Ook ontvang je dan een e-mail met je gebruikersnaam en inlogcode voor de online capaciteitentesten.

Assessment

Door te oefenen kun je je goed voorbereiden op de capaciteitentesten. De online capaciteitentesten van Nestlé kun je via de laptop thuis maken. Nadat Nestlé de testen heeft ontvangen, krijg je een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek en een her-test op het hoofdkantoor in Amstelveen. Deze her-test is een extra capaciteitentest van Nestlé om te bekijken of de resultaten op het hoofdkantoor overeenkomen met de thuisgemaakte test.

Tweede gesprek

Komen de resultaten overeen en is Nestlé net zo positief als jij over de baan? Dan word je uitgenodigd voor de laatste ronde in de sollicitatieprocedure bij Nestlé. Wat deze ronde inhoudt verschilt per functie. Dit kan een selectie dag zijn zoals de Nestlé Young TalentBusiness Course of een tweede gesprek met de manager van de desbetreffende afdeling en een HR manager. Bij positieve feedback volgt een laatste gesprek over de arbeidsvoorwaarden.

Nestlé

  • Producten: Bekende merken: Nestlé, Nescafé, Nespresso, Maggi, KitKat, Lion
  • Hoofdvestiging: Vevey, Zwitserland
  • CEO: Ulf Mark Schneider (1 jan. 2017–)
LTP cursusoverzichtLTP analogieën

LTP Oefenpakket

35,00

Kies voor de beste online LTP oefensite. Hier vind je online training voor het NIT H en LTP Impact assessment. De training bestaat uit 2.000+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de NIT M en H en LTP Impact voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
27 lessen
79 testen
2.095 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 20 uur lesmateriaal
2.100+ tevreden gebruikers

Geschikt voor:

Verbale relaties M en H
NIT M en H
Matrix  M en H
Abstracte test M en H
Numerieke test M en H
Cijferreeksen M en H
Syllogismen M en H

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Hoe ziet het Nestlé assessment eruit?

Om je capaciteiten te testen, vraagt Nestlé je om een assessment te maken. Dit assessment is gemaakt door assessmentbureau LTP. Het Nestlé assessment bestaat uit verschillende onderdelen, waar je je met ons oefenpakket goed op kunt voorbereiden.

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Verbale analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger : voet – teen

Figuurreeksen (abstracte test):

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrixvorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.

Nestlé assessment oefenen

Bij Hellotest begrijpen we goed dat jij je optimaal wilt voorbereiden voor het assessment van Nestlé. Je wilt immers beter scoren dan de andere sollicitanten en die droombaan krijgen. Met het LTP oefenpakket leer je de basis van de capaciteitentest, maar ook LTP specifieke eigenschappen. Dat is belangrijk, want Nestlé maakt gebruik van een LTP assessment. Met het oefenpakket kun je meer dan 1.100 oefenvragen maken, inclusief antwoord en uitleg. Zo behaal jij op het Nestlé assessment maximaal resultaat. We wensen je veel succes!

Andere assessments van bedrijven