Kraft Heinz assessment

Moet jij een assessment maken voor Kraft Heinz? Heinz maakt gebruik van het assessment van pymetrics. Dat is een assessment dat je niet kunt voorbereiden. Het bestaat uit een aantal games dat je moet maken. Op basis daarvan ontstaat een beeld van jou als persoon. Lees hier meer over het pymetrics assessment. Het pymetrics assessment kan je niet oefenen! 

Als je voor meer FMCG bedrijven solliciteert, kan je ook naar ons FMCG oefenpakket kijken. Daarmee kan je voor de grootste FMCG bedrijven oefenen.

Corstiaan Smit

“Specifieke informatie over het Pymetrics assessment voor Kraft Heinz,
alleen bij Hellotest.”

4.4/5

Kraft Heinz is een Amerikaans voedselbedrijf, dat in 2015 is ontstaan na een fusie tussen Kraft Foods Group en Heinz.

Kraft Heinz als werkgever

Als wereldwijde speler met zeer bekende en iconische merken valt Kraft Heinz op. Omdat dit bedrijf zo groot, internationaal en bekend is, is het een populaire werkgever. Hier werk je met veel verschillende nationaliteiten. Ook heb je te maken met veel verschillende culturen. Dat maakt het werk uitdagend en afwisselend. Als je hier werkt, voel je je een stukje mede eigenaar. Daarom toon je ook veel initiatief en verantwoordelijkheid.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren bij Kraft Heinz begint op de aparte sollicitatiepagina. Jouw sollicitatie verloopt voor een groot deel in het Engels. Zorg dus dat je een Engelse versie van jouw cv, motivatie– en sollicitatiebrief hebt. Als jouw sollicitatie bevalt, word je uitgenodigd voor een gesprek. Dit is kort kennismakingsgesprek met de recruiter.

Assessment game

Het assessment kan je thuis (of ergens anders) maken. Zorg dat je dit in een rustige omgeving doet. Op dit moment maakt Kraft Heinz gebruik van een assessment game. Dat is de test van Pymetrics waarbij je verschillende spelletjes moet spelen. Dit kan je niet oefenen. Het is wel belangrijk dat je heel goed de instructie leest. Daarin staat wat je moet doen.

Interview

Na de test krijg je een interview met de manager van jouw functie. In sommige gevallen is dit gesprek online, via bijvoorbeeld Skype. Als je het gesprek online voert, zorg dan voor een goede omgeving. Let er ook op dat jouw achtergrond er goed uitziet. Als dit gesprek goed gaat, volgt het laatste gesprek.

Het aanbod

Het laatste gesprek is ook de laatste stap in jouw procedure. Als je jouw gesprekspartners weet te overtuigen, krijg je een aanbod van Kraft Heinz.

Andere FMCG’s

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest: