In deze tijd van snel veranderende processen is er een grote vraag naar het slim gebruik maken van data om zo de organisatie efficiënter, effectiever, flexibeler en duurzamer te maken. Door het combineren van data en wiskunde leidt de datagedreven ondersteuning van ORTEC tot betere beslissingen en resultaten voor vrijwel alle bedrijfsprocessen.

Modellen als kernwaarde

Continu innovatie, onafhankelijk en betrouwbaarheid, persoonlijk initiatief en elkaar helpen, lange termijn relaties beschouwt het bedrijf als diepgewortelde kernwaarden. Opvallend is dat ook modellen – gecombineerd met softwaretechnologie, hoort in dit rijtje.

Wat over het algemeen niet snel wordt gezien als een waarde, is dit dus een uiterst belangrijk begrip bij ORTEC omdat deze bijdragen aan transparantie, efficiëntie en consistentie. Daarnaast, wordt actief, ontwikkelen en doorgroeien gezien als belangrijke aspecten van de open en informele bedrijfscultuur. Waarbij goed wordt geluisterd naar nieuwe ideeën.

Sollicitatieprocedure

Zorg ervoor dat je op bovenstaande inhaakt tijdens het schrijven van je sollicitatiebrief. Hoe modellen een belangrijke rol voor jouw spelen en hoe jouw waardes aansluiten bij het bedrijf. Voeg hier vervolgens je CV nog bij en voor starters is het gewenst om een cijferoverzicht mee te sturen. Het bedrijf staat ook open voor open sollicitaties in het geval er voor jou geen gepaste vacature bij zit.

Nadat zij de sollicitatie ontvangen hebben, zal men je zo snel mogelijk laten weten of er genoeg reden is om je uit te nodigen voor een online assessment. Dit omvat de volledige intelligentietest met de assessmentonderdelen analogieën, syllogismen, cijferreeksen en rekenvaardigheid. Vervolgens kun je daarna een eerste en tweede sollicitatiegesprek verwachten en wanneer deze met je referentie check positief uitvallen word je uitgenodigd om bij ORTEC te komen werken.

ORTEC

  • Door de vijftien strategisch gevestigde kantoren beschikt het bedrijf over een wereldwijd bereik
  • In Nederland zijn er twee kantoren; Amsterdam en Zoetermeer 
  • Producten van ORTEC zijn Pallet and Load Building, Workforce Scheduling, Service Planning, Routing and Dispatch en Route Scheduling
HFM VIT cursusoverzichtHFM cijferreeksen

HFM Volledige Intelligentie Test VIT Oefenpakket

35,00

Online training voor het Volledige Intelligentie Test assessment. De training bestaat uit 2.000 oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Volledige Intelligentie Test (VIT) voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
14 lessen
55 testen
2.001 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 20 uur lesmateriaal
1.500+ tevreden gebruikers

Dit oefenpakket bevat:

Cijfermatig redeneren (cijferreeksen en rekenvaardigheid)
Logisch redeneren (syllogismen)
Verbale aanleg (analogieën)
Oefenassessment VIT stijl

Taal van het oefenpakket:

Nederlands
Engels

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

ORTEC assessment

De opzet van de Volledige Intelligentie Test is anders dan veel capaciteitentesten. In deze test krijg je vragen uit vier categorieën: analogieën, cijferreeksen, syllogismen en rekenvaardigheid. Deze vragen worden door elkaar gesteld in één test.

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Syllogismen:

Bij syllogismen krijg je een stelling te zien die beoordeeld moet worden:

Alle koeien hebben hoorns.
Alle hoorns zijn gemaakt van hout.
Conclusie: alle koeien hebben houten hoorns.

Rekenvaardigheid:

Rekenvaardigheid omhelst het uitvoeren van eenvoudige berekeningen. In principe kun je alle berekeningen zonder rekenmachine uitvoeren.