Securitas is een beveiligings-, advies en onderzoekgroep. Als beveiligingspartner ziet het bedrijf mogelijkheden om technologie in te zetten voor een veiligere leef- en werkomgeving. Hierbij staan preventief beveiligen, slimme oplossingen en technologie van morgen centraal. Securitas zoekt talent om samen aan de beveiliging te bouwen van zowel vandaag en morgen. 

Veiligheid creëren

Innovatief denken en proactief handelen betekent werken bij Securitas. In een internationale omgeving kun je aan de slag als beveiliger, monteur, data-analist of business developer. Andere vaardigheden waardoor jij in de sollicitatie kan uitblinken zijn analytisch, strategisch en tactisch ingesteld. Als jij de wereld een stukje veiliger wil maken dan ben je bij Securitas aan het juiste adres!

Sollicitatieprocedure

Het insturen van je sollicitatie kan online of door een mail te sturen naar het bedrijf. Je CV moet daarbij maandelijks een goede representatie geven van je werkervaring van de afgelopen 10 jaar. Dit betekent dat hierbij ook werkloosheid of een opleiding naar voren komt.

Assessment

Als je de juiste achtergrond en ervaring hebt, ontvang je een email met een link naar de recruitment tests. Voor Securitas bestaan deze testen uit figuurreeksen, cijferreeksen, diagrammen en analogieën. Rond de test zo snel mogelijk af zodat ze vervolgens beoordeeld kunnen worden.

Sollicitatiegesprek

Met voldoende resultaat word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Daarna worden jouw referenties gecontroleerd. Minimaal twee referenties zijn daarbij verplicht. Gezondheidstesten zijn voor bepaalde functies ook van toepassing. Zorg ervoor dat je sociale media up-to-date zijn, want een screening hiervan kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. Na het positief afronden van deze stappen, wordt er een contract voor je opgesteld.

Securitas

  • Opgericht in 1934 in Zweden door Erik Philip – Sörensen
  • 345.000 medewerkers werken wereldwijd bij Securitas
  • Het hoofdkantoor is in Stockholm, Zweden gevestigd en het bedrijf is actief in 53 landen
Eelloo cursusoverzichtEelloo cijferreeksen

Eelloo Q1000 Oefenpakket

35,00

Online training voor het Q1000 assessment van Eelloo. De training bestaat uit 1.800+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Q1000 test voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
17 lessen
65 testen
1.848 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 16 uur lesmateriaal
1.000+ tevreden gebruikers

Geschikt als voorbereiding op alle Q1000 testen:

Q1000 Capaciteiten Midden en Hoog – QCM / QCH
Q1000 Capaciteiten Verkort Midden en Hoog – QCMV / QCHV
Q1000 Capaciteiten Check Midden en Hoog – QCHC / QCMC

Assessment onderdelen:

Analogieën
Figuurreeksen
Cijferreeksen
Diagrammen
Kubussen
Rekenvaardigheid

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Securitas assessment

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Diagrammen:

In dit unieke onderdeel van Eelloo moet je aangeven wat de relatie is tussen een aantal gegeven woorden. Hierbij is woordkennis van belang.