Een Indiase multinationale staalproducent met een divers product portfolio in staalsoorten. Daarnaast biedt het bedrijf oplossingen voor het bouwen van constructies, fit-out, funderingen en snelwegtechnieken. Vele markten wereldwijd vallen onder Tata Steel’s doelgroep van ruimtevaart tot automotive en van beveiliging tot energie. Daarnaast hecht het bedrijf waarde aan economische welvaart, milieu- en sociale verantwoordelijkheid.

Quality Living

Kwaliteitsleven beschrijft Tata Steels cultuur. Medewerkers kunnen genieten van een gezond en vredig familieleven, terwijl ze betrokken en actief zijn als onderdeel van de samenleving. De perfecte match zal tot stand komen met de volgende kernwaarden van doorzettingsvermogen, inclusiviteit, verantwoordelijkheid met een internationale oriëntatie. Heb je dit in je? Dan kun je uit verschillende businessunits kiezen binnen Europa, India of Zuidoost-Azië.

Sollicitatieprocedure

Na jouw sollicitatie voldoe je online met toegevoegd de vereiste documenten, neemt recruitment zo snel mogelijk contact met je op. Vervolgens word je uitgenodigd voor een persoonlijkheids- en capaciteitentest op het kantoor. Valt dit positief uit? Dan wordt er een gesprek met jou en het afdelingshoofd ingepland en afhankelijk van je functie eventueel een tweede gesprek met direct collega’s. In deze gesprekken kun je vragen verwachten waarom je vindt dat je bij het bedrijf pas. In sommige gevallen komt er dan nog een medische keuring bij kijken om te zien of je in een goede conditie bent en jij je werk veilig kunt doen in de toekomst. De onderdelen voor de assessments zijn rekenen met tabellen, teksten analyseren, abstract redeneren.

Tata Steel

  • Een dochteronderneming van Tata Group met een hoofdkantoor in Mumbai, India
  • Tata Steel is wereldwijd actief in meer dan 100 landen op vijf continenten 
  • In de internationale kantoren zijn 660.800 werknemers ondergebracht
Cubiks Advanced curusoverzichtCubiks Advanced figuurreeksen

Cubiks Logiks Advanced Oefenpakket

35,00

Online training voor het Logiks Advanced assessment van Cubiks. De training bestaat uit 600+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Logiks Advanced test voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
16 lessen
33 testen
624+ oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 lesmateriaal
400+ tevreden gebruikers

Assessment onderdelen:

Verbaal
Numeriek
Abstract

Taal van het oefenpakket:

Nederlands
Engels

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Tata Steel assessment

Teksten analyseren:

Bij het onderdeel teksten analyseren krijg je een tekst te zien waarover verschillende vragen beantwoord moeten worden. Het is hierbij belangrijk dat je van de waarheid in de tekst moet uitgaan.

Dit is een verbaal onderdeel.

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Dit is een numeriek onderdeel.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Dit is een abstract onderdeel.

Andere bedrijven: