Yacht is dé verbindende kracht tussen professionals en organisaties die het verschil willen maken. Het doel is optimaal resultaat bieden: professionals uitdagend werk bieden waarmee zij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbeteren.

Yacht als werkgever

Yacht Group is onderdeel van Randstad Groep Nederland. Als je hier werkt, dan werk je bij een van de grootste zakelijke dienstverleners van Nederland op het gebied van advies- en detachering. Yacht betekent continue uitdaging en coaching om jezelf verder te ontwikkelen In een inspirerende werkomgeving lukt dat ook goed want er zijn carrièremogelijkheden in overvloed. Zo kun je je eigen pad in een diversiteit aan functies binnen heel Randstad Groep Nederland uitstippelen. En vind je nog niet genoeg mogelijkheden? Dan kun je ook nog een internationale carrière maken.

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken bij Yacht is de eerste stap het invullen van het online sollicitatieformulier. Hier kun je een aantal persoonlijke gegevens invullen, jouw werkervaring en CV en motivatiebrief uploaden. Ook kun je je LinkedIn profiel koppelen. Bij voldoende raakvlakken word je door een talent acquisition specialist uitgenodigd voor een telefonische interview.

Klikt het tijdens het gesprek? Dan ga je door na de volgende ronde in de sollicitatieprocedure. Dit is het maken van een online assessment. Via een online vragenlijst voer je twee testen uit om je persoonlijkheid en je cognitieve capaciteiten vast te stellen. Deze testen kun je online ook alvast oefenen.

Na het succesvol doorlopen van het online assessment word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met de talent acquisition specialist en de regiodirecteur. Klikt het aan beide kanten? Dan volgt er een afrondend gesprek waarin Yacht jou een aanbod doet en waarin de arbeidsvoorwaarden worden besproken. Ga je akkoord met het aanbod? Dan maak je een vliegende start met jouw carrière bij Yacht.

Yacht

  • Opgericht: 2000
  • Yacht is een werkmaatschappij van Randstad Holding
  • Actief in Duitsland, Frankrijk en Nederland
Eelloo cursusoverzichtEelloo cijferreeksen

Eelloo Q1000 Oefenpakket

35,00

Online training voor het Q1000 assessment van Eelloo. De training bestaat uit 1.800+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Q1000 test voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
17 lessen
65 testen
1.848 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 16 uur lesmateriaal
1.000+ tevreden gebruikers

Geschikt als voorbereiding op alle Q1000 testen:

Q1000 Capaciteiten Midden en Hoog – QCM / QCH
Q1000 Capaciteiten Verkort Midden en Hoog – QCMV / QCHV
Q1000 Capaciteiten Check Midden en Hoog – QCHC / QCMC

Assessment onderdelen:

Analogieën
Figuurreeksen
Cijferreeksen
Diagrammen
Kubussen
Rekenvaardigheid

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Yacht assessment

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Diagrammen:

In dit unieke onderdeel van Eelloo moet je aangeven wat de relatie is tussen een aantal gegeven woorden. Hierbij is woordkennis van belang.