De Bijenkorf assessment

Moet jij een assessment maken voor de Bijenkorf? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

PiCompany oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor PiCompany, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Bijenkorf assessment test te oefenen.

De BijenkorfWerken bij de Bijenkorf is werken in ‘a world of inspiration’ met een exclusief assortiment, unieke concepten en de meest luxe designermerken die passen bij een premium warenhuis.

De Bijenkorf als werkgever

Ga je werken bij de Bijenkorf dan is geen dag hetzelfde. Je maakt ieder bezoek van de klant een belevenis. Of je nu werkt in de winkel, op het hoofdkantoor of in het distributiecentrum. Jij als medewerker bent verantwoordelijk dat de klanten het bezoek aan de Bijenkorf als een bijzondere ervaring zien. Dat lijkt misschien een grote opdracht. Maar jij wordt daarom aan alle kanten ondersteund. Want niet alleen de klant is bijzonder bij de Bijenkorf, maar ook de medewerker.

Daarom krijg je ook alle begeleiding en ondersteuning die nodig is bij het uitvoeren van jouw werkzaamheden. Je krijgt goede marktconforme primaire arbeidsvoorwaarden, aangevuld met een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast biedt de Bijenkorf talloze collectieve en individuele opleidingen en trainingen, zowel intern als extern en zowel online als offline. Zo ben jij zelf de regisseur over je eigen loopbaan.

Sollicitatieprocedure

Werken bij de Bijenkorf begint met online solliciteren. De eerste stap is het invullen van een sollicitatieformulier voor één van de vacatures. Hier wordt gevraagd om jouw persoonsgegevens, je opleiding en werkervaring. Verder is er de mogelijkheid om je CV en je motivatiebrief bij te voegen.

Eerste gesprek

Heb jij de juiste vaardigheden en werkervaring voor de functie? Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek op het hoofdkantoor van de Bijenkorf. Is dit een positief gesprek ga je door in de sollicitatieprocedure. De volgende stap is het maken van het online assessment.

Online assessment

Dit zijn twee assessment testen die je in een online omgeving uitvoert, namelijk een PiCompany test en een persoonlijkheidstest. Het online assessment gaat in op jouw persoonlijkheid, kwaliteiten en capaciteiten.

Laatste twee gesprekken

Is dit allemaal nog steeds positief? Dan volgt er een tweede gesprek met de manager van de afdeling waar je gaat werken. Tijdens dit gesprek wordt dieper ingegaan op jouw motivatie en wordt de resultaten van het online assessment besproken. Hierna volgt een afsluitend gesprek en een aanbod voor een contract bij dit warenhuis.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99