Damen assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor Damen? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

PiCompany oefentest

Probeer onze gratis PiCompany oefentoets.

DamenDamen Shipyards Group is een Nederlands scheepsbouwconcern met meer dan dertig werkmaatschappijen in binnen- en buitenland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Gorinchem.

Damen Shipyards als werkgever

Wil je gaan werken bij een internationale organisatie? Dan zit je hier goed. Het concern levert zeer diverse schepen van allerlei omvang. Door de grootte van bedrijf is elke dag anders en is er veel diversiteit. Toch is de sfeer informeel en ongedwongen. Als je hier gaat werken kan je rekenen op veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je werkt met veel culturen en nationaliteiten. Dat maakt het werk uitdagend en afwisselend. Damen is een innovatief bedrijf en vraagt jou dat ook te zijn. Bij Damen is er natuurlijk volop aandacht voor het ontwikkelen van jezelf en jouw carrière.

Sollicitatieprocedure

Wil jij gaan werken voor Damen Shipyards? De eerste stap is het invullen van een online sollicitatieformulier van één van de vacatures. Je vult hier jouw persoonsgegevens, opleiding en werkervaring in. Je kan ook nog jouw CV en motivatie toevoegen. Staat jouw gewenste baan er niet tussen? Dan kun je ook een open sollicitatie versturen.

Eerste gesprek

Blijkt de recruiter enthousiast te zijn over jouw ingestuurde sollicitatie? Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Als dit gesprek succesvol verloopt, ga je door naar de volgende ronde. In dat geval worden jouw referenties gecontroleerd. Daarna word je uitgenodigd voor het vervolg van de sollicitatieprocedure bij Damen Shipyards.

Online assessment

Dit is in de vorm van een assessment test. Het online assessment van Damen Shipyards bestaat uit verschillende vragenlijsten die je in een online omgeving uitvoert. Ze gaan in op jouw persoonlijkheid, kwaliteiten en connector ability test van PiCompany. Ook kan het zijn dat je nog een aantal online tests moet uitvoeren voor een beter inzicht. Op basis van jouw motivatie en de rapportage van het assessment wordt gekeken of jij hier past.

Tweede en laatste gesprek

Is dat zo? Dan volgt er nog een tweede gesprek waarin de resultaten van het online assessment worden besproken, ook wordt er meer verteld over de functie en de ambities van Damen Shipyards. Was dit ook allemaal weer succesvol? Dan krijg je daarna een aanbod voor een contract bij dit concern.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

 Ik ben echt zeer te spreken over de services van Hellotest. Voor mijn eerste assessment(PICompany)had ik per ongeluk de verkeerde assessment training aangeschaft. Na een mailtje hierover werd ik binnen een uur geholpen. De training zelf was erg compleet en ik was goed voorbereid op mijn assessment die ik met succes heb afgerond

Pim

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Picompany pakket gekocht. Een goede aanvulling om de verschillende testen te leren kennen. Rekenen was pittig en analogieën vrij makkelijk. Met test zelf was dit tegenovergestelde. Analogieën waren moeilijk, in tegenstelling tot hello test.

Janssen

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Door het Hellotest-oefenprogramma voor PiCompany heb ik me goed kunnen voorbereiden op het assessment en heb ik dit met significant betere resultaten afgerond dan ik had verwacht! Aanrader!

Matthijs

Hele leuke training gehad!Inge

Ga nu PiCompany oefenen voor 34,99