DAS Asssesment Oefenen

Moet jij een DAS Assessment maken? DAS maakt gebruik van twee testen. Namelijk het LTP assessment en het PiCompany assessment. Daarom hebben wij dit pakket samengesteld. Dan heb je altijd de juiste training. Start dus vandaag nog met oefenen voor de DAS Test.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

van 69,99 voor 34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

LTP oefentoets

Probeer een gratis LTP oefentoets.

PiCompany oefentoets

Probeer een gratis PiCompany oefentoets.

DASKlanten helpen om problemen te voorkomen of op te lossen. Dat is in het kort wat DAS doet. Het is een brede juridisch en financiële dienstverlener. Die bestaat uit verschillende groepsondernemingen en merken.

DAS als werkgever

DAS maakt het recht toegankelijk voor iedereen. Ze werken op meer dan veertig rechtsgebieden door heel Nederland. Voor aantrekkelijke financiële en verzekeringsproducten en -diensten moet je blijven innoveren. Dat werkt alleen met medewerkers die zelf kansen zien én pakken. Als je hier gaat werken, wordt gevraagd om eigen initiatief. Daarnaast moet je ook de wil hebben om te willen leren. Want binnen deze wereld verandert er vaak wat. Als dat bij je past, zijn hier genoeg mogelijkheden.

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken voor DAS? Dan kun je jouw sollicitatie met CV en motivatiebrief in de online omgeving indienen. Binnen 10 dagen krijg je een reactie.

Ziet DAS voldoende aanknopingspunten om met jou een gesprek aan te gaan? Dan krijg je een uitnodiging voor het eerste gesprek bij DAS. Het eerste gesprek is een oriënterend gesprek. Je maakt kennis met directe collega’s uit het team. Samen ga je in op de inhoud van de functie, het team en jouw kwaliteiten.

DAS Assessment

Als dit bevalt, krijg je een uitnodiging voor het assessment. De DAS Test Online meet je capaciteiten, persoonlijkheid en drijfveren. Solliciteer je op een sales- en leidinggevende functies? Dan bestaat het assessment van DAS uit meer onderdelen:

Laatste rondes

Denkt DAS dat je past binnen hun organisatie? Dan word je uitgenodigd voor de laatste ronde in de sollicitatieprocedure bij DAS. Dat is een gesprek met de manager van de desbetreffende afdeling en een HR-manager.

Tijdens dit gesprek worden de uitkomsten van het online assessment besproken en belangrijke punten die in het eerste gesprek zijn gesignaleerd of juist onderbelicht zijn gebleven. Bij positieve feedback volgt een laatste gesprek over de arbeidsvoorwaarden. Is dat allemaal geregeld, dan kun je starten bij deze juridische hulp.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge