Bijdragen aan de gezondheid van het welzijn van mensen over de gehele wereld, dat is werken bij Abbott.

Abbott als werkgever

Werken bij Abbott betekent dat je een waardevolle bijdrage levert aan het bedenken, ontwikkelen en leveren van een breed scala van essentiële oplossingen voor de gezondheidszorg. Dit doe je om ziektes te voorkomen, diagnosticeren of te behandelen. Geen dag is hetzelfde, want werken bij Abbott betekent, werken met talloze verschillende culturen, regio’s, bedrijven en technologieën. Bij Abbott wordt niet alleen goed voor haar klanten gezorgd maar ook voor haar eigen werknemers. Abbott wordt dan ook gezien als een uitstekende werkgever. De talloze nationale en internationale prijzen en de nominatie in de lijst van Fortune van de ‘Most Admired’ bedrijven ter wereld ondertekenen dat zeer zeker.

Sollicitatieprocedure

Wil jij gaan werken bij de Abbott? Dat begint de sollicitatieprocedure bij Abbott met het insturen van jouw sollicitatie. Binnen een aantal werkdagen ontvang je een reactie op jouw sollicitatie. Zien ze in jou een toekomstige collega?

Eerste ronde

Dan start de eerst ronde van de sollicitatieprocedure bij Abbott, dit is het maken van een online assessment en het kennismakingsgesprek. In het online assessment van Abbott wordt gekeken naar persoonlijke kenmerken, jouw cognitieve vaardigheden en in hoeverre je past binnen de cultuur van Abbott. Na afloop van het online assessment van Abbott ontvang je een rapportage over het online assessment. Deze rapportage vormt ook de basis van het kennismakingsgesprek. Dit gesprek voer je met een toekomstige collega en de leidinggevende van het team. Tijdens het gesprek wordt er gekeken naar jouw motivatie, de resultaten van het online assessment en waarom je graag wilt werken bij Abbott.

Tweede gesprek

Hierna volgt een tweede gesprek als er een goede match blijkt te zijn. Ook kan er nog een vervolg assessment worden gevraagd. Zijn de uitkomsten van deze twee rondes ook weer positief, dan volgt er een afrondend gesprek waarin een aanbod en de secundaire arbeidsvoorwaarden worden besproken.

Abbott

  • Hoofdvestiging: Chicago, Illinois, Verenigde Staten
  • CEO: Miles D. White
  • Opbrengst: 30,58 miljard USD (2018)
Saville CursusoverzichtSaville Stroomdiagrammen

Saville Swift Aptitude Oefenpakket

35,00

Online training voor het assessment van Saville Swift Aptitude. De training bestaat uit 700+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Swift Aptitude voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
14 lessen
39 testen
705 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 8 uur lesmateriaal
150+ tevreden gebruikers

Dit oefenpakket bevat de volgende onderdelen:

Abstract (figuurreeksen)
Diagrammatic (stroomdiagrammen)
Numerical (tabellen)
Verbal (teksten analyseren)

Geschikt als voorbereiding op:

Swift Executive Aptitude
Swift Analytics Aptitude

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van jouw persoonlijke uitnodiging. Als je twijfelt over het oefenpakket neem dan contact met ons op.

Abbott assessment

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Teksten analyseren:

Bij het onderdeel teksten analyseren krijg je een tekst te zien waarover verschillende vragen beantwoord moeten worden. Het is hierbij belangrijk dat je van de waarheid in de tekst moet uitgaan.

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.