Abeos is een uitzendorganisatie die al meer dan 50 jaar in de agrarische sector opereert. Elkaar versterken, samenwerken, en de juiste match vinden zijn de belangrijkste uitgangspunten voor werken bij Abeos.

Abeos als werkgever

Werken bij Abeos is samenwerken. Bij Abeos werk je al partners naar elkaar. Als uitzendbureau zoeken ze niet alleen de juiste mensen maar kijken ze ook naar de context waarin de opdrachtgevers opereren en zoeken ze daarbij de juiste match.  Ga je werken bij Abeos wordt er veel aandacht besteedt aan wie jij bent en wat je nodig hebt om jouw werk op een succesvolle manier uit te voeren. Daarom zijn er goede primaire en secundaire voorwaarden en zijn er tal van opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.

Sollicitatieprocedure

Wil jij jouw ambities waarmaken bij Abeos? Dan kun je via de website solliciteren op één van de openstaande functies. Naast jouw CV is jouw motivatiebrief het belangrijkste document voor de sollicitatie. Het gaat immers om het vinden van de beste match waarin de beide partijen elkaar versterken. Ziet Abeos in jou een match? Dan ga je door naar de volgende ronde van de sollicitatieprocedure bij Abeos.

Assessment

De volgende stap bestaat uit het maken van een online capaciteitentest. In deze online capaciteitentest van Abeos wordt jouw rekenkundige en verbale vermogen en je vermogen om logisch te redeneren getoetst. Ook wordt jouw probleemoplossend vermogen getoetst. Zijn de resultaten van het online assessment van Abeos positief? Dan word je uitgenodigd voor een gesprek. Voordien vul je ook weer een online vragenlijst over je persoonlijkheid en competenties in.

Het gesprek

Deze worden allemaal besproken tijdens het eerste gesprek. Ben je door naar de volgende ronde? Dan krijg je een tweede gesprek waarbij dieper wordt ingegaan op jouw motivatie om te werken bij Abeos. Is Abeos na deze stap overtuigd dat jij de juiste versterking bent voor het team of voor de opdrachtgever? Dan volgt er een afrondend gesprek waarin de arbeidsvoorwaarden en het contract worden besproken.

Abeos

  • Opgericht: 1963
  • Aantal medewerkers in dienst: 4500
  • Abeos is lid van de ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen)
GITP cursusoverzichtPiCompany analogieën oefenen

GITP Oefenpakket

35,00

Online training voor het assessment van GITP. De training bestaat uit 1.400+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de intelligentietest voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
9 lessen
48 testen
1.498+ oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 16 uur lesmateriaal
200+ tevreden gebruikers

Onderdelen in dit oefenpakket:

Analogieën
Cijferreeksen
Figuurreeksen

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van jouw persoonlijke uitnodiging. Als je twijfelt over het oefenpakket neem dan contact met ons op.

Abeos assessment

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.