Action is hét grote winkelsucces van Europa en heeft meer dan 1.400 winkel in zeven landen. Werken bij de Action is dan ook werken bij een retail formule die blijft groeien en ontwikkelen.

Action als werkgever

Werken bij de Action is werken bij de éen van de snelst groeiende winkelketens van dit moment. Als jij gaat werken Action mag je rekenen op een werkomgeving waar veel ruimte is voor samenwerking en groei. Wat niet alleen de winkels groeien snel, maar je kunt ook zelf snel groeien in jouw carrière. Bij de Action Academy kun je diverse trainingen volgen en een internationaal trainingsprogramma volgen. Zo kun je niet alleen grenzen verleggen op het gebied van werk, maar kun je ook geografische grenzen verleggen. Daarnaast werk je teams met mensen met verschillende achtergronden, dat stimuleert creativiteit en flexibiliteit. En creativiteit en flexibiliteit is een benodigde als je wilt gaan werken in de wereld van Action.

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken bij Action, dan kun je CV en motivatie via de website van Action indienen. Je CV wordt beoordeeld op onder andere motivatie, kennis en ervaring en werk- en denkniveau. Ziet jouw CV en motivatiebrief er goed uit? Dan is het tijd voor het eerste gesprek met een recruiter. Dit is een informeel kennismakingsgesprek. Is de recruiter positief over jou te spreken dan volgt er een tweede gesprek met een HR-manager en de manager uit het team waarbij jij komt te werken. In deze stap van de sollicitatieprocedure bij Action wordt dieper ingegaan op jouw motivatie, je CV en studierichting en/of werkervaring. Is er van beide kanten een klik? Dan volgt er aansluitend op het gesprek een online assessment. Het online assessment van Action bestaat uit een capaciteitentest. Op basis van de gevoerde gesprekken en het assessment wordt besloten of jij een aanbieding krijgt van Action. Daarna volgt er nog een gesprek waarin je contract mag tekenen en daarmee is ook de sollicitatieprocedure van Action ten einde.

Action

  • Opgericht: juli 1993, Enkhuizen
  • Oprichters: Gerard Deen, Rob Wagemaker
  • CEO: Sander van der Laan
Cubiks Advanced curusoverzichtCubiks Advanced figuurreeksen

Cubiks Logiks Advanced Oefenpakket

35,00

Online training voor het Logiks Advanced assessment van Cubiks. De training bestaat uit 600+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Logiks Advanced test voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
16 lessen
33 testen
624+ oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 lesmateriaal
400+ tevreden gebruikers

Assessment onderdelen:

Verbaal
Numeriek
Abstract

Taal van het oefenpakket:

Nederlands
Engels

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Action assessment

Teksten analyseren:

Bij het onderdeel teksten analyseren krijg je een tekst te zien waarover verschillende vragen beantwoord moeten worden. Het is hierbij belangrijk dat je van de waarheid in de tekst moet uitgaan.

Dit is een verbaal onderdeel.

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Dit is een numeriek onderdeel.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Dit is een abstract onderdeel.