Agrifirm is een coöperatie waarin meer dan 10.000 Nederlandse veehouders en telers hun krachten hebben gebundeld.

Agrifirm als werkgever

Agrifirm is een sterke coöperatieve onderneming waarbij kennis, kwaliteit én innovatie erg belangrijk zijn. Werken bij Agrifirm betekent dat je bij een groot bedrijf werkt. Met meerdere dochterondernemingen in binnen- en buitenland heeft Agrifirm veel voordelen die een grote organisatie biedt. Denk aan goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibel werken en doorgroeimogelijkheden. Werken bij Agrifirm houdt in dat je duurzame, meetbare en relevante waarde kan creëren voor boerderij, akker en industrie. Agrarisch ondernemen gaat over kansen zien en kansen pakken. Dat wordt ook verwacht als je gaat werken bij Agrifirm. Zelfstandigheid, eigen initiatief en zelfontplooiing zijn dan belangrijke eigenschappen als je gaat werken bij Agrifirm.

Sollicitatieprocedure

Wil jij gaan werken voor Agrifirm? Dan kun je een online sollicitatieformulier invullen voor een van de openstaande vacatures. In het online sollicitatieformulier kun je jouw persoonsgegevens, je opleiding en werkervaring invullen. Verder is er de mogelijkheid om je CV en je motivatie bij te voegen. Ook kun je jouw LinkedIn profiel aan de sollicitatie koppelen. Staat jouw gewenste baan er niet tussen? Dan kun je ook een open sollicitatie versturen. Blijkt de recruiter enthousiast te zijn over jouw ingestuurde sollicitatie, dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Is het gesprek positief en ziet Agrifirm een duurzame samenwerking ontstaan? Dan word je uitgenodigd voor het vervolg van de sollicitatieprocedure bij Agrifirm.

Dit is in de vorm van een online assessment. Deze test bestaat uit verschillende vragenlijsten die je in een online omgeving uitvoert. Ze gaan in op jouw persoonlijkheid, kwaliteiten en capaciteiten. Ook kan het zijn dat je nog een aantal online tests moet uitvoeren voor een beter inzicht in hoe jij werkt en of je past binnen de cultuur van Agrifirm. Op basis van jouw motivatie en de uitslag van jouw capaciteitentest wordt bekeken of jij past bij het bedrijf. Hierna volgt een afsluitend gesprek waarin nogmaals wordt ingegaan op de resultaten van het online assessment en wat je van de baan mag verwachten. Ziet Agrifirm in jou een goede werknemer? Dan kan je daarna het contract tekenen en aan de slag bij Agrifirm.

Agrifirm

  • Omzet: € 2,087 miljoen EUR (2018)
  • Opgericht: 2010
  • Leden: circa 17.000 (begin 2018)
PiCompany cursusoverzichtPiCompany analogieën

PiCompany Connector Ability Oefenpakket

35,00

Online training voor het Connector Ability assessment. De training bestaat uit 1.500+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Connector Ability voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
17 lessen
47 testen
1.585 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 16 uur lesmateriaal
2.300+ tevreden gebruikers

Onderdelen in het oefenpakket:

Analogieën
Cijferreeksen
Figuurreeksen
Matrixen

Geschikt voor:

Connector Ability Test (2.0, 2.1 en alle andere versies)
Connector Ability Verbal

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Agrifirm assessment

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.