Werken bij Arag betekent werken bij de grootste probleemoplosser van Nederland. Als juridisch dienstverlener en rechtsbijstandsverzekeraar krijgt Arag per jaar wel 60.000 hulpvragen binnen.

Arag als werkgever

Arag gelooft niet in het recht van de sterkste, maar in gelijke rechten. Ze staan dan ook op voor gerechtigheid. Want iedereen moet zichzelf kunnen verdedigen en zijn recht kunnen halen. Hier werken betekent dan ook dat je niet alleen klanten als gelijke behandelt maar ook jouw collega’s. Hierdoor kun je rekenen op een informele werksfeer waar veel ruimte is voor ontwikkeling en groei. Daarnaast betekent werken bij Arag dat je variabele werktijden hebt en de mogelijkheid tot het inruilen van vrije tijd en salaris.

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken bij Arag dan is de eerste stap het invullen van het online sollicitatieformulier. Bij voldoende raakvlakken word je gebeld voor een telefonische interview. Hierna vindt het eerste gesprek plaats van de sollicitatieprocedure. Dit gesprek vindt plaats met de teamleider of manager en eventueel een tweede gesprekspartner. Aansluitend krijg je ook de mogelijkheid om het online assessment van Arag te maken. Via een online vragenlijst voer je twee testen uit om je persoonlijkheid en je cognitieve capaciteiten vast te stellen. De uitslag van het online assessment en het oriënterend gesprek is bepalend of je doorgaat naar de volgende ronde.

Na het succesvol doorlopen van het online assessment word je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Dit gesprek wordt wederom met de teamleider of manager gevoerd, ook zal een HR-adviseur aanwezig zijn. Is dit gesprek positief? Dan krijg je een aanbod. Bij een positief tweede gesprek volgt een (telefonisch) arbeidsvoorwaardengesprek. Als er overeenstemming is over de arbeidsvoorwaarden word je verwelkomd als nieuwe collega van Arag.

Arag

  • Wereldwijd in 17 landen actief
  • Van oorsprong een Duits bedrijf
  • Opgericht: 1935
PiCompany cursusoverzichtPiCompany analogieën

PiCompany Connector Ability Oefenpakket

35,00

Online training voor het Connector Ability assessment. De training bestaat uit 1.500+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Connector Ability voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
17 lessen
47 testen
1.585 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 16 uur lesmateriaal
2.300+ tevreden gebruikers

Onderdelen in het oefenpakket:

Analogieën
Cijferreeksen
Figuurreeksen
Matrixen

Geschikt voor:

Connector Ability Test (2.0, 2.1 en alle andere versies)
Connector Ability Verbal

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Arag assessment

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.