Decennia ervaring in leiderschapsvraagstukken combineren met jong toptalent. Dat is de kracht van Boer & Croon.

Boer & Croon als werkgever

Boer & Croon is een managementbureau dat de mens centraal zet in haar oplossingen. Daarom wordt er hier ook veel geïnvesteerd in hechte netwerken, ontwikkelprogramma’s en samenwerking. Werken bij Boer & Croon betekent dat er echt naar je geluisterd wordt. Je wordt ook constant getriggerd om nieuwsgierig te blijven en te blijven leren.

Hoewel er veel diversiteit is op de werkvloer zijn de kernwaarden de gemeenschappelijke factor. Die kernwaarden zijn: resultaatgericht, kritisch en verbindend werken. Als je hier wilt werken zijn dat dus waarden die je moet bezitten.

Sollicitatieprocedure

Starten met een baan bij Boer & Croon doe je niet zomaar. Er vindt een strenge selectie plaats voordat je hier kan beginnen. De sollicitatieprocedurebegint met het insturen van jouw sollicitatie. Binnen vijf werkdagen ontvang je een reactie op jouw sollicitatie. Is er een match? Dan start de eerst ronde van de sollicitatieprocedure bij Boer & Croon. In deze ronde moet je een uitgebreide zelfanalyse maken. Ziet de recruiter kansen in jou? Dan mag je naar het eerste gesprek.

Het assessment

Na het eerste gesprek volgt er een assessment. In het praktijkgerichte assessment wordt jouw probleemoplossend vermogen, interpersoonlijke vaardigheden en managementkwaliteiten getest. Na afloop van het online assessment van Boer & Croon ontvang je een rapportage met de resultaten en ontwikkelpunten. Deze rapportage vormt ook de basis van het kennismakingsgesprek.

Kennismakingsgesprek

Dit gesprek voer je met jouw toekomstige leidinggevende. Tijdens het gesprek wordt er gekeken naar jouw motivatie, de resultaten van het online assessment en waarom je graag wilt werken bij Boer & Croon. Hierna volgt een tweede gesprek als er een goede match blijkt te zijn. Ook kan er nog een vervolg assessment worden gevraagd.

Zijn de uitkomsten van deze twee rondes ook weer positief? Je bespreekt in een afrondend gesprek het aanbod en de secundaire arbeidsvoorwaarden. Als je akkoord gaat, ben je wel de nieuwe werknemer van dit kantoor.

Boer & Croon

  • Opgericht: 1973
  • Opgericht door Cees Boer en Floris Croon
  • Sinds oktober 2014 een gespecialiseerd managementbureau
Eelloo cursusoverzichtEelloo cijferreeksen

Eelloo Q1000 Oefenpakket

35,00

Online training voor het Q1000 assessment van Eelloo. De training bestaat uit 1.800+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Q1000 test voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
17 lessen
65 testen
1.848 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 16 uur lesmateriaal
1.000+ tevreden gebruikers

Geschikt als voorbereiding op alle Q1000 testen:

Q1000 Capaciteiten Midden en Hoog – QCM / QCH
Q1000 Capaciteiten Verkort Midden en Hoog – QCMV / QCHV
Q1000 Capaciteiten Check Midden en Hoog – QCHC / QCMC

Assessment onderdelen:

Analogieën
Figuurreeksen
Cijferreeksen
Diagrammen
Kubussen
Rekenvaardigheid

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Boer & Croon assessment

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Diagrammen:

In dit unieke onderdeel van Eelloo moet je aangeven wat de relatie is tussen een aantal gegeven woorden. Hierbij is woordkennis van belang.