CEVA Logistics, is een mondiaal logistiek- en ketenbeheerbedrijf. CEVA ontwerpt, implementeert en voert complexe supply chain oplossingen uit. Dat doen zij nationaal, regionaal en mondiaal voor middelgrote tot grote ondernemingen.

CEVA Logistics als werkgever

Hier werk je aan state-of-the-art supply chain oplossingen voor diverse klanten. Hier werken doe je in een open en betrokken sfeer. Je krijgt veel verantwoordelijkheid. Ook wordt verwacht dat je elke dag de hoogste kwaliteit aan de klanten levert. Bij CEVA is het doel om jezelf en het bedrijf continu te verbeteren. Dat doe je door een volledig bedrijfsproces opnieuw in te richten of door een kleine aanpassing op de werkvloer. Operational excellence is dan ook meer dan een mooie marketingterm. Iedereen in het bedrijf is elke dag bezig om te kijken hoe dingen beter kunnen. Dat maakt het werk prettig en uitdagend. CEVA vindt het ook belangrijk dat je plezier in je werk hebt. Daarom is het van belang dat je jouw talenten kan ontwikkelen en je wordt dan ook extra gestimuleerd om te blijven groeien.

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken bij CEVA? Dan kun je online solliciteren. Je dient jouw motivatiebrief en CV via de website in. Zijn ze hier tevreden over en lijkt er een match? Dan word je uitgenodigd voor een eerste kennismakingsgesprek.

Is dit gesprek positief? Dan ga je door naar de volgende ronde van de sollicitatieprocedure. Dit is het online assessment. Tijdens het assessment wordt gekeken naar wie je bent als persoon, jouw capaciteiten en kennisniveau. De stappen van in de sollicitatieprocedure kunnen per vacature nog weleens verschillend zijn. Maar een online assessment is er altijd onderdeel ervan. Heb je een positief resultaat voor de test? 

Dan word je uitgenodigd voor een gesprek met de manager en een HR-manager. Wanneer alle gesprekken tijdens de sollicitatieprocedure van CEVA positief verlopen wordt er een aanbod door CEVA gedaan. Hierna kun je een startdatum afspreken en start jouw inwerktraject bij dit logistiek bedrijf.

CEVA Logistics

  • Omzet: 8,5 miljard USD (2013)
  • Hoofdvestiging: Baar, Zwitserland
  • CEO: Nicolas Sartini
LTP cursusoverzichtLTP analogieën

LTP Oefenpakket

35,00

Kies voor de beste online LTP oefensite. Hier vind je online training voor het NIT H en LTP Impact assessment. De training bestaat uit 2.000+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de NIT M en H en LTP Impact voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
27 lessen
79 testen
2.095 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 20 uur lesmateriaal
2.100+ tevreden gebruikers

Geschikt voor:

Verbale relaties M en H
NIT M en H
Matrix  M en H
Abstracte test M en H
Numerieke test M en H
Cijferreeksen M en H
Syllogismen M en H

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

CEVA Logistics assessment

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Verbale analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Abstracte test / figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.