Werken voor CleanLease betekent werken voor het grootste bedrijf in wasgoed.

CleanLease als werkgever

Bij CleanLease wordt er per jaar 100 miljoen kilo wasgoed gewassen. Ze maken voor veel bedrijven het werk makkelijker. Ontzorgen van partners is namelijk hun missie. Als je hier gaat werken, mag je rekenen op een werkomgeving waar veel ruimte is voor samenwerking en diversiteit. Je werkt in samengestelde teams met mensen met verschillende achtergronden en ideeën. Daarnaast biedt CleanLease goede arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden en ruimte voor ontwikkeling.

Sollicitatieprocedure

Wil je hier gaan werken, dan kun je CV en motivatie via de website indienen. Ziet jouw CV er goed uit? Dan is het tijd voor het eerste gesprek met een recruiter. Dit is een informeel kennismakingsgesprek. Is de recruiter positief over jou dan volgt er een tweede gesprek.

Dit gesprek voer je samen met een HR-manager en de manager uit het team waarbij jij komt te werken. In deze stap van de sollicitatieprocedure wordt dieper ingegaan op jouw motivatie, CV en werkervaring. Is er van beide kanten een klik? Dan mag je aansluitend het online assessment maken.

Het online assessment bestaat uit een capaciteitentest. Is CleanLease tevreden over de resultaten van het online assessment en de gesprekken? Dan krijg je daarna via de e-mail een aanbod. In het laatste gesprek mag jij dan het contract tekenen en daarmee is ook de sollicitatieprocedure ten einde.

CleanLease

  • Opgericht: 1987
  • Aantal medewerkers: 2.000
  • 20 vestigingen in vier landen

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

CleanLease assessment

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Diagrammen:

In dit unieke onderdeel van Eelloo moet je aangeven wat de relatie is tussen een aantal gegeven woorden. Hierbij is woordkennis van belang.