Ben je nooit uitgeleerd? Ga dan werken bij de Erasmus Universiteit Rotterdam. De Erasmus Universiteit is een universiteit in Rotterdam. De universiteit is vernoemd naar de Rotterdamse humanist Desiderius Erasmus.

De Erasmus Universiteit als werkgever

De Erasmus Universiteit Rotterdam geeft uitstekend onderwijs aan studenten en behoort op een aantal onderzoeksterreinen tot de internationale top. Bovendien vindt de Erasmus Universiteit Rotterdam de ontwikkeling van haar medewerkers van groot belang. Met behulp van het loopbaanbeleid en verschillende opleidingsmogelijkheden stimuleert en ondersteunt de Erasmus Universiteit Rotterdam jou daarom ook bij het actief vormgeven van jouw loopbaan. Zo krijg jij de mogelijkheid om een eigen stempel te drukken en mee te bouwen aan het succes van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Sollicitatieprocedure

Zie jij een carrière de Erasmus Universiteit Rotterdam wel zitten? Dan kun je via de website solliciteren op een van de openstaande functie. Hier word je gevraagd om je persoonsgegevens, je cv, een motivatiebrief en eventueel je cijferlijsten, scriptie, en stagebeoordelingen. Is de recruitment afdeling hierover tevreden over en ziet de Erasmus Universiteit een match met jou? Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met een recruiter. In dit gepreek krijg je niet alleen een goed beeld van de functie, maar krijgt het Erasmus ook een goed beeld van jou. Na dit gesprek volgt een online capaciteitentest. In het online assessment van Erasmus Universiteit Rotterdam wordt jouw rekenkundige en verbale vermogen en je vermogen om logisch te redeneren getoetst. Ook wordt jouw probleemoplossend vermogen getoetst. Zijn de resultaten van het online assessment van het Erasmus Universiteit positief? Dan word je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Ging dit gesprek ook goed? Dan bespreek je met je toekomstige leidinggevende het salaris en dienstverband. Met de HR-medewerker bespreek je de overige arbeidsvoorwaarden. Daarna kun je aan de slag bij de Erasmus Universiteit en volg je een introductiedag voor de nieuwe medewerkers.

Erasmus Universiteit

  • De campussen zijn gelegen op twee locaties; Hoboken en Woudestein. 
  • Aantal studenten: 28.047 (2016)
  • Dochterondernemingen: Rotterdam School of Management, Erasmus University
Cubiks Logiks Advanced OefenpakketCubiks figuurreeksen oefenen

Cubiks Logiks Advanced Oefenpakket

35,00

Online training voor het Logiks Advanced assessment van Cubiks. De training bestaat uit 400 oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Logiks Advanced test voor te bereiden.

In het kort:

  • 30 dagen toegang.
  • 16 lessen.
  • 25 testen.
  • 424 oefenvragen.

Assessment onderdelen:

  • Verbaal
  • Numeriek
  • Abstract

Ook te koop als onderdeel van:

Erasmus Universiteit assessment

Teksten analyseren:

Bij het onderdeel teksten analyseren krijg je een tekst te zien waarover verschillende vragen beantwoord moeten worden. Het is hierbij belangrijk dat je van de waarheid in de tekst moet uitgaan.

Dit is een verbaal onderdeel.

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Dit is een numeriek onderdeel.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Dit is een abstract onderdeel.