Ben je nooit uitgeleerd? Ga dan werken bij de Erasmus Universiteit Rotterdam. De universiteit is vernoemd naar de Rotterdamse humanist Desiderius Erasmus.

De Erasmus Universiteit als werkgever

De Erasmus geeft goed onderwijs aan studenten.  Ook behoort deze op een aantal onderzoeksterreinen tot de internationale top. Bovendien vindt de Erasmus de ontwikkeling van haar medewerkers van groot belang. Daarom krijg je een loopbaanbeleid en opleidingsmogelijkheden. Zo word je gestimuleerd en ondersteund bij het vormgeven van jouw loopbaan.

Sollicitatieprocedure

Zie jij een carrière de Erasmus Universiteit wel zitten? Dan kun je via de website solliciteren op een van de openstaande functie. Hier word je gevraagd om je persoonsgegevens, cv en motivatiebrief. Eventueel moet je ook jouw cijferlijsten, scriptie, en stagebeoordelingen inleveren. Is de recruitment afdeling hierover tevreden? Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met een recruiter.

In dit gesprek krijg je niet alleen een goed beeld van de functie. Ook krijgt het Erasmus een goed beeld van jou. Na dit gesprek volgt een online capaciteitentest. In het online assessment worden verschillende vaardigheden getest. Als deze resultaten goed zijn, ga je door naar de volgende ronde.

Ging dit gesprek ook goed? Dan bespreek je met je toekomstige leidinggevende het salaris en dienstverband. Met de HR-medewerker bespreek je de overige arbeidsvoorwaarden. Daarna kun je aan de slag bij de Erasmus Universiteit en volg je een introductiedag voor de nieuwe medewerkers.

Erasmus Universiteit

  • De campussen zijn gelegen op twee locaties; Hoboken en Woudestein. 
  • Aantal studenten: 28.047 (2016)
  • Dochterondernemingen: Rotterdam School of Management, Erasmus University
Cubiks Advanced curusoverzichtCubiks Advanced figuurreeksen

Cubiks Logiks Advanced Oefenpakket

35,00

Online training voor het Logiks Advanced assessment van Cubiks. De training bestaat uit 600+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Logiks Advanced test voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
16 lessen
33 testen
624+ oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 lesmateriaal
400+ tevreden gebruikers

Assessment onderdelen:

Verbaal
Numeriek
Abstract

Taal van het oefenpakket:

Nederlands
Engels

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Erasmus Universiteit assessment

Teksten analyseren:

Bij het onderdeel teksten analyseren krijg je een tekst te zien waarover verschillende vragen beantwoord moeten worden. Het is hierbij belangrijk dat je van de waarheid in de tekst moet uitgaan.

Dit is een verbaal onderdeel.

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Dit is een numeriek onderdeel.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Dit is een abstract onderdeel.