Wil je elke dag werken aan de nieuwste ontwikkelingen om zo de toekomst positief te beïnvloeden? Ga dan werken bij EY, voorheen Ernst & Young.

EY als werkgever

Een open, professionele werkomgeving met gevarieerd werk, dat is wat je krijgt als je gaat werken bij EY. Je kunt je vastbijten in complexe vraagstukken, waar je zelfs als ervaren professional nog ontwikkeling ervaart. Ontwikkeling vinden ze dan ook belangrijk bij EY en daarom steunen ze haar medewerker ook in de ontwikkeling, zowel op het gebied van haar persoonlijke capaciteiten en hun capaciteiten op gebied van carrière. Eigen ontwikkeling, initiatieven ontplooien en verantwoordelijkheid te nemen, daar draait het om bij EY.

Sollicitatieprocedure

Wil je ook jezelf ontwikkelen bij EY? Dan kun je via de website solliciteren op een van de openstaande functies. Er wordt gevraagd om een vragenlijst in te vullen en je motivatiebrief en CV te uploaden. Ook andere documenten met betrekking tot je studie zoals een cijferlijst worden gevraagd om mee te sturen. Zijn ze hier tevreden over en ziet EY een match met jou? Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek van de sollicitatieprocedure bij EY. Verloopt dit gesprek succesvol dan mag je vervolgens het online assessment van EY maken. Dit assessment bestaat uit een capaciteitentest. In de capaciteitentest van EY wordt jouw rekenkundige en verbale vermogen en je vermogen om logisch te redeneren getoetst. Ook wordt jouw probleemoplossend vermogen getoetst. Zijn de resultaten van het online assessment van EY positief? Dan word je uitgenodigd voor een of meerdere gesprekken met partners van EY. Overtuig je de beide partners dat jij de meest geschikte kandidaat bent? Dan kun je na het tekenen van jouw contract beginnen met werken bij EY.

Ernst & Young

  • Aantal werknemers: 172
  • Aantal kantoren: EY heeft 15 vestigingen verspreid over heel Nederland
  • Omzet totaal: EY realiseerde over het boekjaar 1 juli 2017 t/m 30 juni 2018 een omzet van 837 miljoen EUR
LTP cursusoverzichtLTP analogieën

LTP Oefenpakket

35,00

Online training voor het NIT H en LTP Impact assessment. De training bestaat uit 2.000+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de NIT M en H en LTP Impact voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
27 lessen
79 testen
2.095 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 20 uur lesmateriaal
2.100+ tevreden gebruikers

Geschikt voor:

Verbale relaties M en H
NIT M en H
Matrix  M en H
Abstracte test M en H
Numerieke test M en H
Cijferreeksen M en H
Syllogismen M en H

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Ernst & Young assessment

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Verbale analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Abstracte test / figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.