Werken bij de drogist waar meer dan 20 miljoen gezondheidsadviezen op jaarbasis worden gegeven. Waarvan de producten in meer dan 3 miljoen Nederlandse badkamers staan. Dat is het werk van Etos.

Etos als werkgever

Iedereen kent Etos van de winkels. Maar als je bij Etos gaat werken heeft de drogist nog veel meer te bieden. Hier ben je onderdeel van een hechte en professionele organisatie. Een unieke combinatie van een daadkrachtig, zelfstandig bedrijf met de diversiteit en mogelijkheden van een multinational.

Waar je ook terechtkomt. Je kan rekenen op afwisselend werk. Waarbij je kunt groeien in jouw vakgebied. Ook krijg je een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden. Krijg je mogelijkheden voor trainingen en cursussen én krijg je korting op de producten.

Sollicitatieprocedure

Etos heeft een sollicitatieprocedure die bestaat uit meerdere stappen. De eerste stap is het solliciteren op een vacature door het online sollicitatieformulier in te vullen. Of door een open sollicitatie in te sturen. Binnen tien dagen hoor je een reactie. Is er een match? Dan word je gebeld door een van de recruiters van Etos voor een telefonische kennismaking.

De derde stap van de sollicitatieprocedure is het online assessment. Het online assessment bestaat uit een capaciteitentest en een persoonlijkheidsvragenlijst. Hiermee wordt gekeken naar je rekenkundige vermogen en je sociale vaardigheden. Rond je het online assessment goed af?

Dan word je uitgenodigd voor een gesprek met één van de recruiters. Na een positief gesprek volgt de vijfde stap: het tweede gesprek. Dit gesprek heb je met de manager  van de betreffende afdeling. Pas je binnen het team en cultuur van Etos? Dan is de laatste stap het arbeidsvoorwaardengesprek. Hierna kun aan de slag bij Etos.

Etos

  • Oprichter: Koninklijke Philips
  • Opgericht: 1919
  • Moederorganisatie: Ahold Delhaize
PiCompany cursusoverzichtPiCompany analogieën

PiCompany Connector Ability Oefenpakket

35,00

Online training voor het Connector Ability assessment. De training bestaat uit 1.500+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Connector Ability voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
17 lessen
47 testen
1.585 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 16 uur lesmateriaal
2.300+ tevreden gebruikers

Onderdelen in het oefenpakket:

Analogieën
Cijferreeksen
Figuurreeksen
Matrixen

Geschikt voor:

Connector Ability Test (2.0, 2.1 en alle andere versies)
Connector Ability Verbal

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Etos assessment

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.