Werken bij Florence Zorg betekent het vak uitvoeren waarvoor je bent opgeleid. Zo kun je  richten op de zorg voor cliënten en heb je een boeiende baan waarin jij het verschil maakt.

Florence Zorg als werkgever

Werken bij Florence betekent dat je werkt bij een enthousiaste en dynamische club van ruim 3.400 zorgprofessionals. Samen met je collega’s geef je iedere dag persoonlijke zorg en deskundig advies bij mensen thuis en in verpleeg- en verzorgingshuizen. Om jouw werk goed te kunnen uitvoeren wordt gekeken naar wat jij nodig hebt, zo is er ruimte om dichtbij huis te werken, vakinhoudelijke kennis te vergrote of om te kunnen doorgroeien. Ook heb je de mogelijkheden om je werkdagen aan te passen aan jouw persoonlijke situatieDaarnaast je een maandelijks benefit budget te besteden waarmee je zelf kunt kiezen tussen vrije tijd of geld of voor inzet van je budget voor onder andere een fiets, tablet, sportabonnement of opleiding. 

Sollicitatieprocedure

Om te gaan werken bij Florence dien je online te solliciteren door middel van invullen van het online sollicitatieformulier. Ziet Florence in jou een ook een enthousiaste zorgprofessional? Dan word je uitgenodigd voor een telefonisch interview. Ging dit interview naar wens dan krijg je een uitnodiging voor het online assessment van Florence. Tijdens het online assessment van Florence wordt gekeken naar jouw persoonlijkheid, jouw manier van communiceren en probleemoplossend vermogen. Na het succesvol doorlopen van het online assessment word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met een HR-manager en jouw toekomstige manager. Klikt het aan beide kanten? Dan volgt er een afrondend gesprek waarin Florence jou een aanbod doet en waarin de arbeidsvoorwaarden worden besproken. Ga je akkoord met het aanbod? Dan kun je daarna beginnen met werken bij Florence Zorg.

Florence

  • Florence biedt via de eigen Florence Academie scholing en training aan haar medewerkers
  • Omzet208 miljoen EUR (2018)
  • Aantal medewerkers: 4.000
HFM VIT cursusoverzichtHFM cijferreeksen

HFM Volledige Intelligentie Test VIT Oefenpakket

35,00

Online training voor het Volledige Intelligentie Test assessment. De training bestaat uit 2.000 oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Volledige Intelligentie Test (VIT) voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
14 lessen
55 testen
2.001 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 20 uur lesmateriaal
1.500+ tevreden gebruikers

Dit oefenpakket bevat:

Cijfermatig redeneren (cijferreeksen en rekenvaardigheid)
Logisch redeneren (syllogismen)
Verbale aanleg (analogieën)
Oefenassessment VIT stijl

Taal van het oefenpakket:

Nederlands
Engels

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Florence assessment

De opzet van de Volledige Intelligentie Test is anders dan veel capaciteitentesten. In deze test krijg je vragen uit vier categorieën: analogieën, cijferreeksen, syllogismen en rekenvaardigheid. Deze vragen worden door elkaar gesteld in één test.

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Syllogismen:

Bij syllogismen krijg je een stelling te zien die beoordeeld moet worden:

Alle koeien hebben hoorns.
Alle hoorns zijn gemaakt van hout.
Conclusie: alle koeien hebben houten hoorns.

Rekenvaardigheid:

Rekenvaardigheid omhelst het uitvoeren van eenvoudige berekeningen. In principe kun je alle berekeningen zonder rekenmachine uitvoeren.