Wil je meer uit melk halen? Ga dan werken bij het internationale bedrijf Friesland Campina. Zij levert consumentenproducten zoals zuiveldranken, kindervoeding, kaas en dessert in Europa, Azië en Afrika.

Friesland Campina als werkgever

Dit is een internationaal bedrijf met een sterk lokaal karakter.  Waar de cultuur gebaseerd is op mensgericht, benaderbaar en open werken. Hier werk je bij een van zes grootste zuivelondernemingen. Dit betekent dat wat ze doen ook een grote impact heeft. Zo willen zij bijvoorbeeld bijdragen aan de levenskwaliteit en aan een gezondere toekomst.

Die verantwoordelijkheid delen ze met haar  medewerkers.Hier denk je dus ook mee over duurzaam produceren en leven. Ook heb je hier veel verschillende carrièremogelijkheden. Zowel in Nederland als internationaal. Ook kun je jezelf constant blijven ontwikkelen en zijn er veel professionele trainings- en ontwikkelingsprogramma’s beschikbaar.

Sollicitatieprocedure

Wil je hier werken? Dan moet je eerst jezelf registreren op de website om te kunnen solliciteren. Er wordt een aantal vragen gesteld en hierna ontvang je per e-mail een uitnodiging om jouw sollicitatie in de online omgeving in te dienen.

Ziet de recruiter in jouw profiel een match? Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Dit gesprek voer je samen met een recruiter, een HR-manager en de manager van de afdeling waar je komt te werken.

Ging het eerste gesprek goed? Dan ga je door in de sollicitatieprocedure. Je moet het assessment maken. Dit bestaat uit een persoonlijkheidstest en een capaciteitentest.

Heb jij het assessment positief doorlopen? Dan word je uitgenodigd voor de laatste ronde in de sollicitatieprocedure. Dat is een tweede gesprek met de manager van de desbetreffende afdeling en een andere collega. Bij positieve feedback volgt een laatste gesprek met de recruiter over de arbeidsvoorwaarden. Hierna volgt een aanbod en kun je na het accepteren van het aanbod aan de slag bij Friesland Campina.

Friesland Campina

  • Omzet: 11,6 miljard EUR (2017)
  • Friesland Campina heef in 34 landen vestigingen
  • Bij Friesland Campina heb je zowel carrièrekansen op gebied van B2C als op het gebied van B2B
Hrorganizer cursusoverzichtHrorganizer deductief

HRorganizer Oefenpakket

35,00

Online training voor de Test-drive test van HRorganizer. De training bestaat uit 900+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de test voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
13 lessen
48 testen
923 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 8 uur lesmateriaal
300+ tevreden gebruikers

Geschikt voor:

Meting van numeriek redeneren
Meting van verbaal redeneren
Het ontdekken van regels en relaties
Inductief redeneren

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Friesland Campina assessment

Meting van verbaal redeneren:

Bij het onderdeel teksten analyseren krijg je een tekst te zien waarover verschillende vragen beantwoord moeten worden. Het is hierbij belangrijk dat je van de waarheid in de tekst moet uitgaan.

Meting van numeriek redeneren:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Het ontdekken van regels en relaties:

Dit unieke onderdeel lijkt veel op een matrix. In dit geval zie je een raster waarin verschillende elementen voorkomen. Je moet een relatie vinden tussen die elementen. Vervolgens moet je een nieuw figuur selecteren met dezelfde onderlinge relatie.

Andere bedrijven: