Wil je meer uit melk halen? Ga dan werken bij het internationale bedrijf Friesland Campina. Friesland Campina levert consumentenproducten zoals zuiveldranken, kindervoeding, kaas en dessert in Europa, Azië en Afrika.

Friesland Campina als werkgever

Friesland Campina is een internationaal bedrijf met een sterk lokaal karakter waar de cultuur gebaseerd is op mensgericht, benaderbaar en open werken. Ga je werken bij Friesland Campina dan ga je werken bij een van zes grootste zuivelondernemingen. Dit betekent dat wat ze doen ook een grote impact heeft. Zo willen zij bijvoorbeeld bijdragen aan de levenskwaliteit en bijdragen aan een gezondere toekomst. Die verantwoordelijkheid delen ze met haar  medewerkers. Ga jij bij Friesland Campina werken dan wordt ook gevraagd om mee te denken en te letten op duurzaam produceren en leven. Het andere voordeel van werken bij Friesland Campina en bij een groot bedrijf is dat je veel verschillende carrièremogelijkheden hebt, zowel in Nederland als internationaal. Ook kun je jezelf constant blijven ontwikkelen en zijn er veel professionele trainings- en ontwikkelingsprogramma’s beschikbaar.

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken bij Friesland Campina? Dan moet je eerst jezelf registreren op de website om te kunnen solliciteren. Er worden een aantal vragen gesteld en hierna ontvang je via e-mail een uitnodiging om jouw sollicitatie in de online omgeving in te dienen. Ziet de recruiter in jouw profiel een match? Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Dit gesprek voer je samen met een recruiter, een HR-manager en de manager van de afdeling waar je komt te werken. Ging het eerste gesprek goed? Dan ga je door in de sollicitatieprocedure van Friesland Campina. Dit is het maken van een online assessment. Het online assessment van Friesland Campina bestaat uit een persoonlijkheidstest en een capaciteiten test. Heb jij het assessment positief doorlopen? Dan word je uitgenodigd voor de laatste ronde in de sollicitatieprocedure bij Friesland Campina. Dat is een tweede gesprek met de manager van de desbetreffende afdeling en een andere collega. Bij positieve feedback volgt een laatste gesprek met de recruiter over de arbeidsvoorwaarden. Hierna volgt eer een aanbod en kun je na het accepteren van het aanbod aan de slag bij Friesland Campina.

Friesland Campina

  • Omzet: 11,6 miljard EUR (2017)
  • Friesland Campina heef in 34 landen vestigingen
  • Bij Friesland Campina heb je zowel carrièrekansen op gebied van B2C als op het gebied van B2B
HRorganizer oefenpakketHRorganizer regels en relaties

HRorganizer Oefenpakket

35,00

Online training voor de Test-drive test van HRorganizer. De training bestaat uit 200+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de test voor te bereiden.

In het kort:

  • 30 dagen toegang
  • 14 lessen
  • 19 testen
  • 244 oefenvragen

Geschikt voor:

  • Meting van numeriek redeneren
  • Meting van verbaal redeneren
  • Het ontdekken van regels en relaties

Ook te koop als onderdeel van:

Friesland Campina assessment

Meting van verbaal redeneren:

Bij het onderdeel teksten analyseren krijg je een tekst te zien waarover verschillende vragen beantwoord moeten worden. Het is hierbij belangrijk dat je van de waarheid in de tekst moet uitgaan.

Meting van numeriek redeneren:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Het ontdekken van regels en relaties:

Dit unieke onderdeel lijkt veel op een matrix. In dit geval zie je een raster waarin verschillende elementen voorkomen. Je moet een relatie vinden tussen die elementen. Vervolgens moet je een nieuw figuur selecteren met dezelfde onderlinge relatie.