Elke dag fluitend naar je werk, dat krijg je als je gaat werken bij de organisatie IJsterk. IJsterk is een kinderdagverblijf met tien verschillende locaties.

IJsterk als werkgever

Werken bij IJsterk betekent dat je werkt in een kinderdagverblijf waar pedagogische opvoeden het belangrijkste speerpunt is. Heb jij een pedagogische opleiding afgerond? Dan kun jij alle kennis en ervaring gelijk in de praktijk brengen. IJsterk vindt het belangrijk dat de kinderen worden opgevoed aan de hand van hun pedagogische visie. Daarom investeert ze ook veel in haar medewerkers om de ontwikkelingen en kennis op hoog niveau te houden.

Daarnaast werk je in een mooi nieuw kinderdagverblijf wat voldoet aan alle eisen omtrent kinderopvang. De cultuur bij IJsterk kenmerkt zich door persoonlijke contact en korte lijnen in communicatie. Als je gaat werken bij IJsterk heb je niet alleen veel persoonlijk contact met de ouders en kinderen maar ook met je collega’s. Er hangt dan ook een fijne sfeer in de verschillende locatie en  er is veel ruimte om samen te werken en eigen initiatief te tonen.

Sollicitatieprocedure

Wil je aan de slag bij het IJsterk? Dan kun je als eerste een sollicitatie sturen door te solliciteren op een bestaande vacature door het online sollicitatieformulier in te vullen of door een open sollicitatie te sturen. Binnen tien dagen hoor je een reactie. Is er een match? Dan word je gebeld door voor een eerste gesprek. In dit eerste gesprek gaat een HRM-adviseur en de manager van de locatie waar je komt te werken dieper in op jouw kennis, ervaringen en interesses.

Na een positief gesprek volgt de volgende stap van de sollicitatieprocedure bij IJsterk. Het maken van een online assessment. Het online assessment van IJsterk bestaat uit een capaciteitentest en een persoonlijkheidsvragenlijst. Waren de resultaten hiervan positief? Dan word je uitgenodigd voor een tweede gesprek.

Tijdens dit gesprek praat je met de manager van de afdeling en een van je andere toekomstige collega’s. Niet alleen de resultaten van het assessment komen aan bod, maar ook wordt gekeken of jouw visie op pedagogische opvoeden overeenkomt met die van IJsterk. Klikt het aan beide kanten nog steeds? Dan krijg je daarna een aanbod voor een contract en salaris. Vervolgens spreek je af wanneer je gaat beginnen met werken bij IJsterk.

IJsterk

  • 10 locaties verspreid door Amsterdam
  • Opgericht: 2007
  • IJsterk Kinderdagverblijven valt onder de CAO Kinderopvang en biedt een gunstige reiskostenregeling vanaf de eerste kilometer
LTP cursusoverzichtLTP analogieën

LTP Oefenpakket

35,00

Kies voor de beste online LTP oefensite. Hier vind je online training voor het NIT H en LTP Impact assessment. De training bestaat uit 2.000+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de NIT M en H en LTP Impact voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
27 lessen
79 testen
2.095 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 20 uur lesmateriaal
2.100+ tevreden gebruikers

Geschikt voor:

Verbale relaties M en H
NIT M en H
Matrix  M en H
Abstracte test M en H
Numerieke test M en H
Cijferreeksen M en H
Syllogismen M en H

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

IJsterk assessment

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Verbale analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Abstracte test / figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.