Werkzaam zijn bij de marktleider in trust, fund en corporate services, dan kun je aan de slag bij Intertrust.

Intertrust als werkgever

Intertrust is een internationale organisatie die klanten begeleidt bij de juridische en financiële aspecten van het internationaal zaken doen. Hier is er veel diversiteit, zowel in de werkzaamheden als in jouw collega’s. Want Intertrust is gevestigd in 29 landen. De bedrijfscultuur kenmerkt zich dooprofessionaliteit en het leveren van kwaliteit.

Als je hier gaat werken, krijg je ook veel verantwoordelijkheid. Je krijgt namelijk de zeggenschap over 30 tot 50 klanten. Er zijn veel kansen om door te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen. Je kan jezelf specialiseren in je vak door middel vatrainingen en opleidingen. Dit doe je aan de Intertrust Academy. Daarnaast kan je een tijd in het buitenland werken.

Sollicitatieprocedure

Wil je internationaal zakendoen? Vul dan eerst het online sollicitatieformulier in. Je vult jouw persoonsgegevens, opleiding en werkervaring in. Ook kan je meteen jouw CV en je motivatie bijvoegen. Staat jouw gewenste baan er niet tussen? Dan kun je ook een open sollicitatie versturen.

Eerste gesprek

Blijkt de recruiter enthousiast te zijn over jouw ingestuurde sollicitatie? Dan word je uitgenodigd voogesprek. Laat je een goede indruk achter? Dan ga je door naar de volgende ronde in de sollicitatieprocedure. Dit is het maken van een online assessment.

Assessment

Het online assessment bestaat uit een capaciteitentest en een persoonlijkheidstest. Dit zijn twee testen die je in een online omgeving uitvoert. Ze gaan in op jouw persoonlijkheid, kwaliteiten en capaciteiten. Heb je het assessment goed doorstaan?

Tweede gesprek

Dan krijg je een uitnodiging voor een tweede gesprek. Dit voer je met de manager van de afdeling waarop je zou kunnen komen te werken. Was dit ook weer positief? Dan volgt een afsluitend gesprek waarin de arbeidsvoorwaarden worden besproken en je eventueel een aanbod krijgt. Hierna kun je beginnen met werken bij dit kantoor.

Intertrust

  • Aantal medewerkers in Nederland: 450 
  • Actief in 29 landen en meer dan 40 kantoren 
  • Intertrust is een sterk groeiende organisatie en is sinds 2015 beursgenoteerd op Euronext, Amsterdam
LTP cursusoverzichtLTP analogieën

LTP Oefenpakket

35,00

Kies voor de beste online LTP oefensite. Hier vind je online training voor het NIT H en LTP Impact assessment. De training bestaat uit 2.000+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de NIT M en H en LTP Impact voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
27 lessen
79 testen
2.095 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 20 uur lesmateriaal
2.100+ tevreden gebruikers

Geschikt voor:

Verbale relaties M en H
NIT M en H
Matrix  M en H
Abstracte test M en H
Numerieke test M en H
Cijferreeksen M en H
Syllogismen M en H

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Intertrust assessment

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Verbale analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Abstracte test / figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.