Jacobs Douwe Egberts is een internationale speler op het gebied van koffie en thee. Als je hier werkt, krijg je met alle facetten van koffie en thee te maken.

JDE als werkgever

In Nederland werken ruim 2.100 collega’s om bij te dragen aan het succes van JDE. Er werken medewerkers uit alle disciplines: van Sales en Marketing tot Techniek en Supply Chain. Samen leveren zij een bijdrage aan de koffie- en theebelevenis van de klant. Als je hier werkt, maak je impact. Deze impact zie je terug in de organisatie, de merken, de producten én in jouw eigen ontwikkeling. Jij krijgt de kans om te groeien en impact te maken in je baan en toekomstig carrière pad. Jou manager en collega’s ondersteunen je in alle facetten van het werk. Ondertussen doe je ervaring op, krijg je feedback en helpt jouw manager waar nodig.

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken voor JDE? Dan moet jezelf eerst registreren op de website om te kunnen solliciteren. Er wordt een aantal vragen gesteld en hierna ontvang je via de mail een uitnodiging om jouw sollicitatie in te dienen. Ziet JDE voldoende aanknopingspunten om met jou een gesprek aan te gaan?

De gesprekken

Dan krijg je een uitnodiging voor het eerste gesprek bij JDE. Onder het genot van een bak koffie (of thee) maak je kennis met deze werkgever. Als het gesprek goed gaat, mag je hierna het assessment maken.  De online capaciteitentesten kun je via de laptop thuis maken. Na het online gedeelte word je uitgenodigd voor de assessment dag. Tijdens deze dag komen verschillende opdrachten aan bod. Denk hierbij aan:

  • Case oplossen (alleen of in teamverband).
  • Uitgebreid interview.

Als de assessment dag goed is verlopen, krijg je een gesprek. Dit gesprek voer je met de manager van jouw afdeling. Ook is daar een HR-manager bij aanwezig. Als je dan een goede indruk achterlaat, kan je zo goed als beginnen.

In een laatste gesprek bespreek je jouw nieuwe contract. Dan komen de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden aan bod. Als je tekent, ben je de nieuwste werknemer van dit drankenmerk.

JDE

  • Hoofdvestiging: Amsterdam
  • Producten: Koffie en thee voor thuisgebruik, koffiesystemen en koffieshops
  • CEO: Frederic Larmuseau (2018–)
SHL cursusoverzichtSHL deductief redeneren

SHL Oefenpakket

35,00

Online training voor het SHL assessment. De training bestaat uit een studiegids, lessen en 2.300+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden.

In het kort:

30 dagen toegang
32 lessen
120 testen
2.533 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 20 uur lesmateriaal
1.300+ tevreden gebruikers

Geschikt als voorbereiding op:

On Demand
General Ability
Verify G+

Assessment onderdelen:

Cijfermatig / numeriek redeneren – tabellen en grafieken
Deductief redeneren – syllogismen
Inductief redeneren – figuurreeksen
Inductief redeneren – matrixen
Numeriek redeneren – redactiesommen
Numeriek redeneren – rekenvaardigheid
Verbaal redeneren – teksten analyseren

Taal van het oefenpakket:

Nederlands
Engels

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

JDE assessment

Teksten analyseren:

Bij het onderdeel teksten analyseren krijg je een tekst te zien waarover verschillende vragen beantwoord moeten worden. Het is hierbij belangrijk dat je van de waarheid in de tekst moet uitgaan.

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.