Zorgen dat iedereen overal en altijd bereikbaar is, wifi heeft of televisie kan kijken, dat is het werk van KPN. KNP is een leverancier van telecommunicatie- en ICT- diensten

KPN als werkgever

KPN maakt het leven vrijer, leuker en makkelijker door mensen te verbinden. Dat doen ze door aan klanten de beste producten en diensten te bieden, maar ook werknemers willen ze verbinden. Als jij gaat werken bij KPN mag je rekenen op een werkomgeving waar veel ruimte is voor samenwerking en diversiteit. Je werkt dat ook in samengestelde teams met mensen met verschillende achtergronden, ideeën en stijlen leidt tot betere ideeën en snellere innovatie. Het stimuleert creativiteit en flexibiliteit. En creativiteit en flexibiliteit is een benodigde als je wilt gaan werken in de wereld van telecommunicatie, een wereld waar alles snel aan het veranderen is.

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken bij KPN, dan kun je CV en motivatie via de website van KPN indienen. Je CV wordt beoordeeld op onder andere motivatie, kennis en ervaring, werk- en denkniveau, woonplaats en reisbereidheid. Ziet jouw CV er goed uit? Dan is het tijd voor het eerste gesprek met een recruiter. Dit is een informeel kennismakingsgesprek. Is de recruiter positief over jou te spreken dan volgt er een tweede gesprek met een HR manager en de manager uit het team waarbij jij komt te werken. In deze stap van de sollicitatieprocedure bij KPN wordt dieper ingegaan op jouw motivatie, je CV en studierichting en/of werkervaring. Is er van beide kanten een klik? Dan volgt er aansluitend op het gesprek een online assessment. Het online assessment van KPN bestaat uit een capaciteitentest. Op basis van de gevoerde gesprekken en het assessment wordt besloten of jij een aanbieding krijgt van KPN. Daarna volgt er nog een gesprek waarin je contract mag tekenen en daarmee is ook de sollicitatieprocedure van KPN ten einde.

KPN

  • CEO: Maximo Ibarra
  • Hoofdvestiging: Rotterdam
  • Opgericht: 1989
LTP cursusoverzichtLTP analogieën

LTP Oefenpakket

35,00

Kies voor de beste online LTP oefensite. Hier vind je online training voor het NIT H en LTP Impact assessment. De training bestaat uit 2.000+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de NIT M en H en LTP Impact voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
27 lessen
79 testen
2.095 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 20 uur lesmateriaal
2.100+ tevreden gebruikers

Geschikt voor:

Verbale relaties M en H
NIT M en H
Matrix  M en H
Abstracte test M en H
Numerieke test M en H
Cijferreeksen M en H
Syllogismen M en H

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

KPN assessment

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Verbale analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Abstracte test / figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.