Bankieren met respect voor mens, dier en natuur. Dat is wat je doet als je gaat werken bij de grootste duurzame bank in Nederland: ASN Bank.

ASN Bank als werkgever

Staat duurzaamheid hoog in het vaandel? Dan is ASN bank de juiste werkgever voor jou. Al meer dan 55 jaar is de missie van om duurzaamheid van de samenleving te bevorderen. Hier werken, is niet alleen het bieden van een financiële dienstverlening. Je draagt ook bij aan een wereld waar mensen veilig en gezond kunnen leven en de natuur wordt beschermd. Nu en in de toekomst.

Wil je gaan werken bij ASN bank? Dan moet je niet alleen vakbekwaam zijn maar ook affiniteit hebben met de duurzame idealen van de bank. Daarvoor krijg je een goede balans tussen werk en vrije tijd en een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.

Sollicitatieprocedure

Wil jij ook gaan werken bij de meest duurzame  bank in Nederland? Dan kun je solliciteren op een bestaande vacature of een open sollicitatie op sturen. De sollicitatieprocedure van ASN Bank bestaat uit meerdere stappen. De eerste stap is het invullen van het online sollicitatieformulier. Binnen 10 dagen hoor je een reactie. Is er een match? Dan word je gebeld door een van de recruiters voor een telefonische kennismaking. De tweede stap van de sollicitatieprocedure houdt in dat je een online assessment maakt. Het online assessment Bank bestaat uit een capaciteitentest en een persoonlijkheidsvragenlijst. Hiermee wordt gekeken naar je rekenkundige vermogen en je sociale vaardigheden.

Rond je het online assessment van ASN Bank met een goed resultaat dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met één van de recruiters. Na een positief gesprek volgt de volgende stap in de sollicitatieprocedure: het tweede gesprek. Dit gesprek heb je met de manager van de betreffende afdeling. Pas je binnen het team en cultuur van ASN Bank en deel je dezelfde duurzame idealen? Dan is tijd voor de laatste stap van de sollicitatieprocedure. In het arbeidsvoorwaardengesprek bespreek je het aanbod en tekenen je het contract. Hierna kun aan de slag bij ASN Bank.

ASN Bank

  • Opgericht: 1960
  • Aantal medewerkers: 175
  • ASN Bank is een handelsnaam van de Volksbank N.V.
LTP cursusoverzichtLTP analogieën

LTP Oefenpakket

35,00

Kies voor de beste online LTP oefensite. Hier vind je online training voor het NIT H en LTP Impact assessment. De training bestaat uit 2.000+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de NIT M en H en LTP Impact voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
27 lessen
79 testen
2.095 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 20 uur lesmateriaal
2.100+ tevreden gebruikers

Geschikt voor:

Verbale relaties M en H
NIT M en H
Matrix  M en H
Abstracte test M en H
Numerieke test M en H
Cijferreeksen M en H
Syllogismen M en H

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

ASN Bank assessment

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Verbale analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Abstracte test / figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.