Baker Tilly is meer dan een accountancy en belastingadvieskantoor, ze helpen ondernemers met het bieden van tal van oplossingen.

Baker Tilly als werkgever

Geen baan, maar een loopbaan. Dat is wat je krijgt als je aan de slag gaat bij Baker Tilly. Het is een ambitieuze organisatie die hard aan de weg timmert en dat wordt dan ook verwacht van de medewerkers van Baker Tilly. Je kunt blijven groeien en ontwikkelen, heb je talenten, dan wordt dat herkend en gekoesterd.  Je kan aan de slag op veel verschillende gebieden, van de controle jaarrekening, btw-advies tot waardebepaling of bedrijfsstrategie, je kunt jezelf in meerdere disciplines ontwikkelen. Naast een marktconform salaris krijg je dan ook een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en uitstekende studiemogelijkheden.

Sollicitatieprocedure

Hier werken, begint met het insturen van jouw sollicitatie. Jouw sollicitatie wordt intern naar het juiste kantoor doorgezet en binnen een aantal dagen ontvang je een reactie. Is dit een positieve reactie? Dan is de eerste stap een kennismakingsgesprek op het kantoor waar je hebt gesolliciteerd. Dit gesprek is vaak met een vakinhoudelijke collega van het kantoor en een recruiter. Is het gesprek positief, dan krijg je een uitnodiging voor het maken van het online assessment. In het online assessment wordt gekeken naar wie je bent als persoon en wordt jouw intelligentie gemeten. Hierna volgt meestal een vervolggesprek als er een goede match blijkt te zijn. Tijdens dit gesprek gaat het over de inhoud van de baan die jij ambieert en wat Baker Tilly  jou te bieden heeft. Is er nog steeds een klik na dit gesprek? Dan volgt er een afrondend gesprek waarin een aanbod en de secundaire arbeidsvoorwaarden worden besproken. Hierna gaan beginnen met werken bij dit kantoor.

Baker Tilly

  • Opgericht: 1914
  • Baker Tilly behoort tot de top tien accountancy- en belastingadvieskantoren van Nederland
  • Baker Tilly (Netherlands) N.V. is lid van het wereldwijde netwerk van Baker Tilly International Ltd
PiCompany cursusoverzichtPiCompany analogieën

PiCompany Connector Ability Oefenpakket

35,00

Online training voor het Connector Ability assessment. De training bestaat uit 1.500+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Connector Ability voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
17 lessen
47 testen
1.585 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 16 uur lesmateriaal
2.300+ tevreden gebruikers

Onderdelen in het oefenpakket:

Analogieën
Cijferreeksen
Figuurreeksen
Matrixen

Geschikt voor:

Connector Ability Test (2.0, 2.1 en alle andere versies)
Connector Ability Verbal

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Baker Tilly assessment

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.