Werken bij Beteor is werken in een succesvolle adviesorganisatie voor het onderwijs, industrie en zorg met bevlogen mensen.

Beteor als werkgever

Werken bij Beteor betekent dat je handvatten aanreikt. Daardoor kunnen professionals, teams, leiders en organisaties duurzaam groeien. Je bent verantwoordelijk voor het vinden van de juiste mensen en werkgever. Zo kan je ambitie en doelstellingen realiseren. Beteor gelooft dat iedereen vanuit een intrinsieke drive werkt. Daarom is er ook veel aandacht voor wat jou beweegt en drijft. Hier is dan ook volop aandacht voor het ontwikkelen van jezelf en jouw carrière.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren bij Beteor begint op de sollicitatiepagina. Je moet een online sollicitatieformulier invullen. Hier kun je werkervaring, opleiding, persoonlijke gegevens en jouw CV invullen. Is er een match? Dan kun je gebeld worden voor het inplannen van een kennismakingsgesprek. Op basis van het functieprofiel, de kennismakingsgesprekken en Cv’s selecteert de adviseur een aantal kandidaten. Deze adviseur begeleidt jou ook in het verdere proces.

Voorselectiegesprek

Zit jij in deze selectie? Dan presenteert de adviseur je aan de opdrachtgever. Vervolgens word je uitgenodigd voor een voorselectiegesprek. Na de voorselectiegesprekken kun je worden geselecteerd voor een gesprek. Dit voer je met de ingestelde benoemings(advies)commissie (BAC). Dit is tevens ook de volgende stap van de sollicitatieprocedure van Beteor. Je ontvangt ook een uitnodiging om het online assessment van Beteor te maken. Dit assessment heet de leiderschap selector. Dit online assessment van Beteor gaat over jouw capaciteiten en wat je motiveert en drijft.

Gespreksronde

Hierna ga je door na de eerste gespreksronde. In deze eerste gespreksronde ga je in gesprek met de door de opdrachtgever ingestelde benoemings(advies)commissie. Je krijgt tijdens dit gesprek de gelegenheid jezelf te presenteren. Ook kun je zelf vragen stellen. Zijn ze tevreden? Dan heb je soms nog een aanvullend gesprek of assessment. Ziet Beteor in jou een duurzame kans? Dan volgt de laatste ronde en mag je daarna jouw contract tekenen bij dit bedrijf.

Beteor

  • Opgericht: 1991
  • De naam Beteor is een afkorting van BEhavior and TEchnology in ORganizations
  • Directeur: Jaap Engelberts
SHL cursusoverzichtSHL deductief redeneren

SHL Oefenpakket

35,00

Online training voor het SHL assessment. De training bestaat uit een studiegids, lessen en 2.300+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden.

In het kort:

30 dagen toegang
32 lessen
120 testen
2.533 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 20 uur lesmateriaal
1.300+ tevreden gebruikers

Geschikt als voorbereiding op:

On Demand
General Ability
Verify G+

Assessment onderdelen:

Cijfermatig / numeriek redeneren – tabellen en grafieken
Deductief redeneren – syllogismen
Inductief redeneren – figuurreeksen
Inductief redeneren – matrixen
Numeriek redeneren – redactiesommen
Numeriek redeneren – rekenvaardigheid
Verbaal redeneren – teksten analyseren

Taal van het oefenpakket:

Nederlands
Engels

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Beteor assessment

Teksten analyseren:

Bij het onderdeel teksten analyseren krijg je een tekst te zien waarover verschillende vragen beantwoord moeten worden. Het is hierbij belangrijk dat je van de waarheid in de tekst moet uitgaan.

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.