Het Flevoziekenhuis in Almere is hét ziekenhuis voor de achtste stad van Nederland. Hier bied je specialistische ziekenhuiszorg inclusief de bijbehorende voorzieningen aan. 

Het Flevoziekenhuis als werkgever

Het is altijd plezierig werken bij dit ziekenhuis.  Persoonlijke ontwikkeling, coaching en doorgroeimogelijkheden staan centraal. Daarnaast wordt er ook veel aandacht besteedt aan een goede balans tussen werk en privé.

Als jij plezierig kan werken, komt dat ook de kwaliteit van de zorg ten goede. Daarom krijg je naast prima arbeidsvoorwaarden ook extra faciliteiten om jouw werk nog aangenamer te maken. Zo kun je deelnemen aan de hardloopgroep, WeightWatchers@Work, massages, meditatie en met korting naar de sportschool. 

Sollicitatieprocedure

Solliciteren doe je tegenwoordig natuurlijk online. Via de website kun je jouw motivatiebrief en CV indienen. Binnen twee weken ontvang je een reactie op jouw sollicitatie. Zijn ze hier tevreden over en zien ze een match? Dan ga je door naar de volgende ronde van de sollicitatie.

De stappen van sollicitatieprocedure kunnen per vacature nog weleens verschillend zijn. Sowieso volgt er na een positieve beoordeling van jouw motivatiebrief eerst een kennismakingsgesprek. Is dit gesprek positief? Dan krijg je daarna de uitnodiging om het online assessment te maken. In dit assessment test je jouw capaciteiten en persoonlijkheid.

Zijn de resultaten van het assessment positief? Dan word je uitgenodigd voor een gesprek met de HR-manager en jouw toekomstige leidinggevende. Wanneer alle gesprekken tijdens de sollicitatieprocedure positief verlopen, wordt er een aanbod gedaan. Hierna kun je een startdatum afspreken en start jouw inwerktraject bij het Flevoziekenhuis.

Flevoziekenhuis

  • Het Flevoziekenhuis heeft 386 erkende bedden
  • Omzet: 157 miljoen EUR (2018)
  • Er werken in het Flevoziekenhuis ruim 1.800 medewerkers waaronder 150 medisch specialisten, verdeeld over 33 vakgroepen
Cubiks Advanced curusoverzichtCubiks Advanced figuurreeksen

Cubiks Logiks Advanced Oefenpakket

35,00

Online training voor het Logiks Advanced assessment van Cubiks. De training bestaat uit 600+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Logiks Advanced test voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
16 lessen
33 testen
624+ oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 lesmateriaal
400+ tevreden gebruikers

Assessment onderdelen:

Verbaal
Numeriek
Abstract

Taal van het oefenpakket:

Nederlands
Engels

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Flevoziekenhuis assessment

Teksten analyseren:

Bij het onderdeel teksten analyseren krijg je een tekst te zien waarover verschillende vragen beantwoord moeten worden. Het is hierbij belangrijk dat je van de waarheid in de tekst moet uitgaan.

Dit is een verbaal onderdeel.

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Dit is een numeriek onderdeel.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Dit is een abstract onderdeel.