Het Flevoziekenhuis in Almere is het ziekenhuis voor de achtste stad van Nederland. Werken bij het Flevoziekenhuis betekent dat je specialistische ziekenhuiszorg inclusief de bijbehorende voorzieningen aanbiedt. 

Het Flevoziekenhuis als werkgever

Werken bij het Flevoziekenhuis is plezierig werken. Ga je werken bij het Flevoziekenhuis dan kun je rekenen op een aantrekkelijke werkgever. Persoonlijke ontwikkeling, coaching en doorgroeimogelijkheden staan centraal, daarnaast wordt er ook veel aandacht besteedt aan een goede balans tussen werk en privé. Het Flevoziekenhuis gelooft dat als jij plezierig kan werken, dat dan het ook ten goede komt van de kwaliteit van de zorg. Zo biedt het Flevoziekenhuis naast prima arbeidsvoorwaarden ook nog extra faciliteiten om jouw werk nog aangenamer te maken. Zo kun je kun je deelnemen aan de hardloopgroep, WeightWatchers@Work, massages en meditatie en met korting naar de sportschool. 

Sollicitatieprocedure

Solliciteren bij het Flevoziekenhuis doe je online. Via de website kun je jouw motivatiebrief en CV indienen. Binnen twee weken ontvang je een reactie op jouw sollicitatie. Zijn ze hier tevreden over en ziet het Flevoziekenhuis een match? Dan ga je door naar de volgende ronde van de sollicitatieprocedure van het Flevoziekenhuis. De stappen van sollicitatieprocedure kunnen per vacature nog weleens verschillend zijn. Sowieso volgt er na een positieve beoordeling van jouw motivatiebrief eerst een kennismakingsgesprek. Is dit gesprek positief? Dan krijg je daarna de uitnodiging om het online assessment van het Flevoziekenhuis te maken. Tijdens dit online assessment wordt gekeken naar wie je bent als persoon, jouw capaciteiten en kennisniveau. Zijn de resultaten van het online assessment van Flevoziekenhuis positief? Dan word je uitgenodigd voor een gesprek met de HR-manager en jouw toekomstige leidinggevende. Wanneer alle gesprekken tijdens de sollicitatieprocedure van het Flevoziekenhuis positief verlopen wordt er een aanbod gedaan. Hierna kun je een startdatum afspreken en start jouw inwerktraject bij het Flevoziekenhuis.

Flevoziekenhuis

  • Het Flevoziekenhuis heeft 386 erkende bedden
  • Omzet: 157 miljoen EUR (2018)
  • Er werken in het Flevoziekenhuis ruim 1.800 medewerkers waaronder 150 medisch specialisten, verdeeld over 33 vakgroepen
Cubiks Logiks Advanced OefenpakketCubiks figuurreeksen oefenen

Cubiks Logiks Advanced Oefenpakket

35,00

Online training voor het Logiks Advanced assessment van Cubiks. De training bestaat uit 400 oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Logiks Advanced test voor te bereiden.

In het kort:

  • 30 dagen toegang.
  • 16 lessen.
  • 25 testen.
  • 424 oefenvragen.

Assessment onderdelen:

  • Verbaal
  • Numeriek
  • Abstract

Ook te koop als onderdeel van:

Flevoziekenhuis assessment

Teksten analyseren:

Bij het onderdeel teksten analyseren krijg je een tekst te zien waarover verschillende vragen beantwoord moeten worden. Het is hierbij belangrijk dat je van de waarheid in de tekst moet uitgaan.

Dit is een verbaal onderdeel.

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Dit is een numeriek onderdeel.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Dit is een abstract onderdeel.