Wil je werken voor de snelst groeiende stad van Nederland? Dan kun je gaan werken voor de gemeente Utrecht.

De gemeente Utrecht als werkgever

Hier werk je voor een inclusieve gemeente. De gemeente wil in direct contact staan met de bewoners van de stad. Samen willen ze werken voor en samen met hen aan een gezonde, slimme en inclusieve stad. Daarom werk je hier in een team wat bestaat uit mensen die een afspiegeling van de stad zijn. Jouw werk is om ervoor te zorgen dat alle inwoners van Utrecht prettig en gezond kunnen wonen, werken en meedoen. Dat vraagt om innovatieve oplossingen, een open blik, transparante afspraken en oog voor voortgang en focus. Heb jij dat in je? Dan zit je op de juiste plek. Daarnaast is er ook veel ruimte voor innovatie, experimenten, vernieuwende ideeën en eigen initiatief. Met als doel om de een inclusieve, slimme en gezonde in de stad te realiseren.

Sollicitatieprocedure

Wil jij hier gaan werken? Dat begint met het insturen van jouw sollicitatie. Je kunt alleen digitaal reageren op een van de openstaande vacatures. Binnen een aantal werkdagen ontvang je een reactie op jouw sollicitatie. Nadat de gemeente jouw sollicitatie in overweging heeft genomen, en dit positief blijkt te zijn. Dan word je uitgenodigd voor een gesprek met één van de leden van de selectiecommissie.

Is dit gesprek goed bevallen? Dan word je uitgenodigd voor een online assessment. Zijn de testen en het gesprek succesvol verlopen dan zal er een tweede gesprek volgen. In het tweede gesprek ga je meer de diepte in op jouw capaciteiten en persoonlijkheid. Is dit allemaal positief? Dan volgt er een referentieonderzoek en wordt een verklaring omtrent goed gedrag aangevraagd.

Is dit nog steeds positief? Dan krijg je daarna een aanbod van de gemeente Utrecht en bij akkoord ontvang een indiensttredingsbesluit. Hierna kun je gaan werken voor de gemeente Utrecht.

Gemeente Utrecht

  • De gemeente Utrecht biedt ruimte aan iedereen, met talent als basis en diversiteit als kracht
  • Aantal medewerkers: ruim 4.000
  • De gemeente Utrecht heeft een opvallend en modern stadskantoor direct naast het station Utrecht Centraal
Eelloo cursusoverzichtEelloo cijferreeksen

Eelloo Q1000 Oefenpakket

35,00

Online training voor het Q1000 assessment van Eelloo. De training bestaat uit 1.800+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Q1000 test voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
17 lessen
65 testen
1.848 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 16 uur lesmateriaal
1.000+ tevreden gebruikers

Geschikt als voorbereiding op alle Q1000 testen:

Q1000 Capaciteiten Midden en Hoog – QCM / QCH
Q1000 Capaciteiten Verkort Midden en Hoog – QCMV / QCHV
Q1000 Capaciteiten Check Midden en Hoog – QCHC / QCMC

Assessment onderdelen:

Analogieën
Figuurreeksen
Cijferreeksen
Diagrammen
Kubussen
Rekenvaardigheid

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Gemeente Utrecht assessment

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Diagrammen:

In dit unieke onderdeel van Eelloo moet je aangeven wat de relatie is tussen een aantal gegeven woorden. Hierbij is woordkennis van belang.