Financiële dienstverleners laten excelleren, daar is ITDS goed in. Ze zijn hét adviesbureau voor financiële dienstverleners.

ITDS als werkgever

Hier werken, betekent het anders aanpakken. Immers, je wilt grote merken verder helpen in die dienstverlening. Daarom moet je het in je hebben om altijd beter te willen zijn, jezelf te willen overtreffen. Hier wordt dan ook veel aandacht gegeven aan het up-to-date houden van kennis. Zodat je altijd bekend met de nieuwste ontwikkelingen en technologieën. Daardoor kan je de klanten nog betere oplossingen bieden.

Om jezelf te motiveren om buiten jouw comfortzone te stappen, wordt er ook veel geïnvesteerd in jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt daarom een persoonlijk leerplan. Werken bij IDTS betekent dat de lat hoog ligt. Maar je krijgt voor jouw inzet en inbreng ook veel terug. Je kan rekenen op een mooi salaris, goede arbeidsvoorwaarden en een tal van mogelijkheden om te groeien in jouw vakgebied.

Sollicitatieprocedure

Wil je ook jezelf overtreffen en elke dag de beste kwaliteit leveren? Solliciteer dan bij ITDS. De eerste stap is het indienen van een online sollicitatie. Ziet ITDS voldoende aanknopingspunten om met jou een gesprek aan te gaanDan word je gebeld door een recruiter voor een telefonische kennismakingIs  dit gesprek goed bevallen?

Online assessment

Het online assessment bestaat uit een capaciteitentest en een persoonlijkheidstest. De capaciteitentest is erg belangrijk want als je deze niet haalt, lig je uit het sollicitatieproces. Daarom moet je hier dus goed voor oefenen. De persoonlijkheidstest vul je in zoals je bent. Probeer niet te liegen of “wenselijke” antwoorden te geven. Daar heb je alleen maar last van als je verder komt in het proces of de baan krijgt.

Assessment dag

Tijdens de assessment dag van ITDS krijg je in de ochtend twee cases die je moet maken. Eén case maak je individueel en de andere case maak je in groepsverband. Zo wordt niet alleen je eigen manier van werken beoordeeld maar ook hoe je werkt in groepsverband.

De uitwerkingen van de case presenteer je daarna aan de selectiecommissie. DE selectiecommissies beslist of je door mag naar het middaggedeelte van de  selectiedag. In de middag krijg je een aantal interviews. Je krijgt dan niet alleen de kans om jezelf te presenteren, maar je kan ook vragen stellen aan mogelijke toekomstige collega’s.

Laatste gesprek

Is ITDS  overtuigd dat je past binnen hun organisatie? Dan word je uitgenodigd voor de laatste ronde in de sollicitatieprocedure bij IDTS. Dat is een gesprek met de manager van de desbetreffende afdeling en een HR-manager. Bij positieve feedback volgt een laatste  gesprek over de arbeidsvoorwaarden. Hierna kun je beginnen met werken bij deze consultant.

ITDS

  • Opgericht: 1998
  • Aantal medewerkers: 175
  • Aantal klanten: 53 banken, verzekeraars en pensioenfondsen 
PiCompany cursusoverzichtPiCompany analogieën

PiCompany Connector Ability Oefenpakket

35,00

Online training voor het Connector Ability assessment. De training bestaat uit 1.500+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Connector Ability voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
17 lessen
47 testen
1.585 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 16 uur lesmateriaal
2.300+ tevreden gebruikers

Onderdelen in het oefenpakket:

Analogieën
Cijferreeksen
Figuurreeksen
Matrixen

Geschikt voor:

Connector Ability Test (2.0, 2.1 en alle andere versies)
Connector Ability Verbal

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

ITDS assessment

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.