Werken bij Ajilon betekent verbinden van talenten aan werk. Deze grote internationale uitzendorganisatie brengt werkzoekende en werkgevers samen.

Ajilon als werkgever

Ajilon wilt werknemers met werkgevers op het gebied van administratie, HRM, gezondheidszorg en de logistieke branche verbinden. Daarvoor kijken ze altijd naar de beste match en wat jij te beiden hebt. Ga jij aan het werk bij Ajilon is er veel ruimte voor jouw ontwikkeling als persoon en in jouw carrière bij Ajilon. Ook geloven ze dat werk meer is dan alleen werk en willen ze de beste zijn in wat ze doen. En dat kan alleen als jij als werknemer ook helemaal gelukkig bent in jouw werk. Om dat mogelijk te maken bieden ze een tal van interessante secundaire voorwaarden aan. Zo kan jij op een creatieve en waardevolle manier helpen om de doelen van Ajilon te realiseren.

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken bij Ajilon, dan is de eerste stap het invullen van het online sollicitatieformulier op de website. Bij voldoende raakvlakken word je door een talent corporate recruiter uitgenodigd voor een telefonische interview en een online assessment. Via een online vragenlijst voer je twee testen uit om je persoonlijkheid en je cognitieve capaciteiten vast te stellen. Deze testen kun je online ook alvast oefenen. Na het succesvol doorlopen van het online assessment van Ajilon wordt een referentie onderzoek uitgevoerd. Zijn de resultaten van de online assessment van Ajilon en het referentie onderzoek positief? Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met je toekomstige manager. Klikt het aan beide kanten? Dan volgt er een afrondend gesprek waarin Ajilon jou een aanbod doet en waarin de arbeidsvoorwaarden worden besproken. Ben je akkoord met het aanbod? Dan kun je aan de slag bij de uitzendorganisatie Ajilon.

Ajilon

  • Hoofdvestiging: Jacksonville, FL (Verenigde Staten)
  • Ajilon is onderdeel van Adecco
  • Opgericht in 1994
SHL cursusoverzichtSHL deductief redeneren

SHL Oefenpakket

35,00

Online training voor het SHL assessment. De training bestaat uit een studiegids, lessen en 2.300+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden.

In het kort:

30 dagen toegang
32 lessen
120 testen
2.533 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 20 uur lesmateriaal
1.300+ tevreden gebruikers

Geschikt als voorbereiding op:

On Demand
General Ability
Verify G+

Assessment onderdelen:

Cijfermatig / numeriek redeneren – tabellen en grafieken
Deductief redeneren – syllogismen
Inductief redeneren – figuurreeksen
Inductief redeneren – matrixen
Numeriek redeneren – redactiesommen
Numeriek redeneren – rekenvaardigheid
Verbaal redeneren – teksten analyseren

Taal van het oefenpakket:

Nederlands
Engels

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Ajilon assessment

Teksten analyseren:

Bij het onderdeel teksten analyseren krijg je een tekst te zien waarover verschillende vragen beantwoord moeten worden. Het is hierbij belangrijk dat je van de waarheid in de tekst moet uitgaan.

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.