Bij de ACM maak je je hard voor een eerlijk speelveld voor consumenten en bedrijven.

De ACM als werkgever

De ACM valt onder de politieke verantwoordelijkheid van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Ga je werken bij de ACM dan werk je bij een onafhankelijke organisatie? Je treedt op tegen bedrijven die de kansen en keuzes van consumenten en andere bedrijven belemmeren. Het oplossen van problemen in de markt vraagt om een creatieve manier van werken. Je snapt als geen ander dat de meest effectieve oplossing voor een marktprobleem niet achter het bureau wordt ontwikkeld. Daarom ga je steeds een dialoog aan en ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Werken bij ACM betekent dat je onafhankelijkheid hebt en altijd objectief tot een eigen oordeel komt.

Sollicitatieprocedure

Werken bij de ACM begint bij het solliciteren via de website. Hier kun je solliciteren op een van de openstaande functies of een openstaande sollicitatie indienen. Nadat jouw sollicitatie in overweging is genomen, en dit positief blijkt te zijn, zal je uitgenodigd worden voor een eerste gesprek met één van de recruiters. Is dit gesprek goed bevallen? Dan word je uitgenodigd voor een online assessment. Met het online assessment wordt jouw vermogen om probleemoplossend te werken en jouw communicatieve vaardigheden getoetst. Is het online assessment van ACM goed doorlopen en het eerste gesprek succesvol geweest? Dan is de volgende stap in de sollicitatieprocedure van BAM Groep een tweede gesprek. Dit gesprek heb je met een collega van de afdeling HRM en de betrokken manager. Vaak kan een potentiele collega ook bij dit gesprek aanschuiven. In dit gesprek wordt ingegaan op de functie, jouw verwachtingen en de resultaten van het online assessment. Is dit allemaal positief en zien ze in jou de volgende ACM’er? Dan volgt er daarna het laatste gesprek, een arbeidsvoorwaardengesprek. Ga je akkoord met het aanbod? Dan kun je daarna starten met werken bij Autoriteit Consument en Markt.

ACM

  • Opgericht: 2013
  • De ACM is ontstaan door een fusie van de Consumentenautoriteit, Nederlandse Mededingingsautoriteit en de Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit
  • De ACM stelt regels op voor de markten voor telecommunicatie, vervoer, post, zorg en energie
PiCompany cursusoverzichtPiCompany analogieën

PiCompany Connector Ability Oefenpakket

35,00

Online training voor het Connector Ability assessment. De training bestaat uit 1.500+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Connector Ability voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
17 lessen
47 testen
1.525 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 16 uur lesmateriaal
2.300+ tevreden gebruikers

Onderdelen in het oefenpakket:

Analogieën
Cijferreeksen
Figuurreeksen
Matrixen

Geschikt voor:

Connector Ability Test (2.0, 2.1 en alle andere versies)
Connector Ability Verbal

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

ACM assessment

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.