Damen Shipyards Group is een Nederlands scheepsbouwconcern met meer dan dertig werkmaatschappijen in binnen- en buitenland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Gorinchem.

Damen Shipyards als werkgever

Wil je gaan werken bij een internationale organisatie? Dan zit je hier goed. Het concern levert zeer diverse schepen van allerlei omvang. Door de grootte van bedrijf is elke dag anders en is er veel diversiteit. Toch is de sfeer informeel en ongedwongen. Als je hier gaat werken kan je rekenen op veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je werkt met veel culturen en nationaliteiten. Dat maakt het werk uitdagend en afwisselend. Damen is een innovatief bedrijf en vraagt jou dat ook te zijn. Bij Damen is er natuurlijk volop aandacht voor het ontwikkelen van jezelf en jouw carrière.

Sollicitatieprocedure

Wil jij gaan werken voor Damen Shipyards? De eerste stap is het invullen van een online sollicitatieformulier van één van de vacatures. Je vult hier jouw persoonsgegevens, opleiding en werkervaring in. Je kan ook nog jouw CV en motivatie toevoegen. Staat jouw gewenste baan er niet tussen? Dan kun je ook een open sollicitatie versturen.

Blijkt de recruiter enthousiast te zijn over jouw ingestuurde sollicitatie? Dan word je uitgenodigd voor  een eerste gesprek. Als dit gesprek succesvol verloopt, ga je door naar de volgende rond. In dat geval worden jouw referenties gecontroleerd. Zijn zij dat? Dan word je uitgenodigd voor het vervolg van de sollicitatieprocedure bij Damen Shipyards.

Dit is in de vorm van een online assessment. Het online assessment van Damen Shipyards bestaat uit verschillende vragenlijsten die je in een online omgeving uitvoert. Ze gaan in op jouw persoonlijkheid, kwaliteiten en capaciteiten. Ook kan het zijn dat je nog een aantal online tests moet uitvoeren voor een beter inzicht. Op basis van jouw motivatie en de rapportage van het assessment wordt gekeken of jij hier past.

Is dat zo? Dan volgt er nog een tweede gesprek waarin de resultaten van het online assessment worden besproken, ook wordt er meer verteld over de functie en de ambities van Damen Shipyards. Was dit ook allemaal weer succesvol? Dan krijg je daarna een aanbod voor een contract bij dit concern.

Damen Shipyards

  • Opgericht: 1927, Hardinxveld-Giessendam, Zuid-Holland
  • Hoofdvestiging: Gorinchem
  • Werknemers: 12.000 (2019)
PiCompany cursusoverzichtPiCompany analogieën

PiCompany Connector Ability Oefenpakket

35,00

Online training voor het Connector Ability assessment. De training bestaat uit 1.500+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Connector Ability voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
17 lessen
47 testen
1.585 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 16 uur lesmateriaal
2.300+ tevreden gebruikers

Onderdelen in het oefenpakket:

Analogieën
Cijferreeksen
Figuurreeksen
Matrixen

Geschikt voor:

Connector Ability Test (2.0, 2.1 en alle andere versies)
Connector Ability Verbal

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Damen Shipyards assessment

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.