Werken bij de marktleider in testing for life? Dan kan je aan de slag bij Eurofins. Eurofins zorgt voor de technische innovaties en onderzoek in de milieu-, levensmiddelen-, farmaceutische-, cosmetische- en agrarische sector.

Eurofins als werkgever

Werken bij Eurofins houdt in dat je bijdraagt aan een gezonder leven en een veiliger milieu. Eurofins is anders en werkt op een andere manier. Dat is ook helemaal doorgevoerd in haar cultuur. Ga je werken bij Eurofins, dan  ga je niet voor business-as-usualBij Eurofins ben je altijd op zoek naar beter, zo heb je passie voor je werk, focus op resultaat en geloof je dat jij de wereld kunt veranderen in een veiligere plek.

De wetenschap staat nooit stil en daarom wordt ook verwacht dat jij je blijft ontwikkelen en blijft leren op jouw vakgebied. Hierdoor kun je altijd het beste in je naar boven halen en de beste resultaten leveren. Eurofins zorgt dan ook voor een werkomgeving waarin jij het beste uit jezelf kunt halen.

Sollicitatieprocedure

Wil je ook bijdragen aan een gezonder leven en een veiliger milieu? Solliciteer dan bij Eurofins. De eerste stap is het invullen van een online sollicitatieformulier voor één van de openstaande vacatures. Hier wordt gevraagd om jouw persoonsgegevens, je opleiding en werkervaring. Verder is er de mogelijkheid om je CV en je motivatie bij te voegen. Ook kun je jouw LinkedIn-profiel aan de sollicitatie koppelen.

Gesprekken

Blijkt de recruiter enthousiast te zijn over jouw ingestuurde sollicitatie, dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Dit is de eerste stap van de sollicitatieprocedure van Eurofins. Is dit gesprek goed verlopen? Dan word je door de recruiter uitgenodigd voor een tweede gesprek waarin je samen de mogelijkheden binnen Eurofins bespreekt. Als dit gesprek ook weer positief blijkt te zijn, word je uitgenodigd voor een vervolgtraject. 

Assessment

Het assessment van Eurofins bestaat uit een capaciteitentesten en een persoonlijkheidsanalyse. Heb je ook deze ronde goed verlopen? Dan volgt er nog een gesprek waarin zorgvuldig wordt verkend of een carrière bij Eurofins een passende vervolgstap kan zijn voor jou. Ook kan het zijn dat je nog een business- of finance case moet maken. Daarna is er een afsluitend gesprek waarin er een aanbod voor een contract wordt gedaan.

Eurofins

  • Omzet: 3,44 miljard EUR (2017) 
  • Opgericht: 1987 
  • Aantal werknemers: 4.500
Cubiks Advanced curusoverzichtCubiks Advanced figuurreeksen

Cubiks Logiks Advanced Oefenpakket

35,00

Online training voor het Logiks Advanced assessment van Cubiks. De training bestaat uit 600+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Logiks Advanced test voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
16 lessen
33 testen
624+ oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 lesmateriaal
400+ tevreden gebruikers

Assessment onderdelen:

Verbaal
Numeriek
Abstract

Taal van het oefenpakket:

Nederlands
Engels

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Eurofins assessment

Teksten analyseren:

Bij het onderdeel teksten analyseren krijg je een tekst te zien waarover verschillende vragen beantwoord moeten worden. Het is hierbij belangrijk dat je van de waarheid in de tekst moet uitgaan.

Dit is een verbaal onderdeel.

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Dit is een numeriek onderdeel.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Dit is een abstract onderdeel.