Kennedy van der Laan is een onafhankelijk Nederlands kantoor met meer dan 100 advocaten. Ze opereren vanuit het maatschappelijk perspectief en de specifieke context klanten.

Kennedy van der Laan als werkgever

Advocatuur kan ingewikkeld zijn. Maar bij Kennedy van der Laan is dat niet het geval. Sinds de oprichting zijn ze vastbesloten om de advocatuur niet ingewikkeld te maken. Daarom werken ze op een professionele, pragmatische en betrokken manier. Inmiddels zijn zij uitgegroeid tot een onafhankelijk kantoor met 220 medewerkers, waarvan ruim 120 advocaten. Ga je aan de slag bij Kenny van de Laan? Dan moet je hard werken en lange dagen maken. Daarvoor in ruil werk je wel in een inspirerende werkomgeving met een informele werksfeer. Ook is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en diverse opleidingsmogelijkheden.

Sollicitatieprocedure

Wil jij gaan werken voor Kennedy van der Laan? De eerste stap om dat te bereiken is het invullen van een online sollicitatieformulier. Je vult hier alle benodigde gegevens in. Op basis van jouw gegevens word je uitgenodigd voor een gesprek. Zorg dus dat jouw motivatiebrief perfect is.

Het eerste gesprek heb je met een recruiter en iemand van jouw toekomstige afdeling. Als het gesprek goed gaat, worden jouw gegevens gecontroleerd. Daarvoor wordt een onafhankelijke partij gebruikt die alles controleert. De volgende stap is het maken van het online assessment van Kennedy van der Laan. Dit assessment bestaat uit en persoonlijkheidstest, capaciteitentest en een opdracht.

De capaciteitentest test verschillende vaardigheden. Meer hierover onderaan deze pagina. De opdracht wisselt. Het is goed je voor te bereiden op verschillende soorten opdrachten. Denk dan aan: een case, interview, presentatie. Je kan altijd van tevoren informeren wat er van je verwacht wordt.

Als alles goed gaat, krijg je een volgend gesprek. Dat is met een medewerkers en de partners. In dit gesprek zul je de partners moeten overtuigen dat je een goede keus bent. Zijn zij ook overtuigd van jouw kunnen, motivatie, drijfveren en persoonlijkheid? Dan kun je daarna onderhandelen over het aanbod en kun je aan de slag bij dit kantoor.

Kennedy van der Laan

  • Opgericht: 1992
  • Aantal medewerkers: meer dan honderd
  • Kantoren in Amsterdam en Eindhoven
PiCompany cursusoverzichtPiCompany analogieën

PiCompany Connector Ability Oefenpakket

35,00

Online training voor het Connector Ability assessment. De training bestaat uit 1.500+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Connector Ability voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
17 lessen
47 testen
1.585 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 16 uur lesmateriaal
2.300+ tevreden gebruikers

Onderdelen in het oefenpakket:

Analogieën
Cijferreeksen
Figuurreeksen
Matrixen

Geschikt voor:

Connector Ability Test (2.0, 2.1 en alle andere versies)
Connector Ability Verbal

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Kennedy van der Laan assessment

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.