Snel omhoog in jouw carrière? Dat kan letterlijk bij KONEKONE is één van de globale leiders in de liften- en roltrappenindustrie en bieden innovatieve en eco-efficiënte oplossingen voor liften, roltrappen, automatische deuren en gevelliftinstallaties.

KONE als werkgever

KONE levert en onderhoudt liften, roltrappen en gebouwdeuren. Van een kleine VvE met slechts 1 lift tot de grootste luchthaven van Nederland, werken  bij KONE kan erg divers zijn. Om alle klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is het van belang dat jij over voldoende kennis beschikt. Daarom zit in het hoofdkantoor een uitstekend uitgerust trainingscentrum. Daar kan jij op verschillende niveaus aan diverse opleidingen deelnemen. Ontwikkeling vindt KONE belangrijk. Daarom kun onder andere doorgroeien binnen je vakgebied. Bijvoorbeeld naar een managementpositie of een uitstap maken naar het buitenland.

Sollicitatieprocedure

Wanneer je solliciteert bij KONE word je eerst gevraagd om een digitaal sollicitatieformulier in te vullen. Hier wordt gevraagd om jouw persoonsgegevens, je opleiding en werkervaring in te vullen. Verder is er de mogelijkheid om jouw CV en je motivatiebrief bij te voegen. Daarnaast wordt gevraagd om jouw LinkedIn-profiel te koppelen. Met deze gegevens maken ze vervolgens een eerste selectie.

Behoor jij tot de eerste selectie? Dan volgt er een kennismakingsgesprek met een van de HR-managers. Waren de HR-managers positief te spreken over het eerste gesprek? Dan krijg je een uitnodiging voor het online assessment van KONE.

Het online assessment van KONE bestaat uit een persoonlijkheidstest en een capaciteitentest. Heb je deze tests succesvol gemaakt? Dan komt de volgende ronde van de sollicitatieprocedure bij KONE. Dit tweede gesprek voer je met een HR-manage. Ook is jouw toekomstige manager erbij aanwezig. In dit gesprek wordt gekeken naar de resultaten van het assessment. Ook komt jouw motivatie  aan bod en gaan ze dieper in op jouw drijfveren. Als dit gesprek weer positief blijkt te zijn, krijg je daarna een aanbod.

KONE

  • In Nederland werken er zo’n 1000 medewerkers bij KONE
  • Opgericht: 1910
  • Hoofdkantoor in Nederland: Den Haag
Cubiks Intermediate cursusoverzichtCubiks analogieën

Cubiks Logiks Intermediate Oefenpakket

35,00

Online training voor het Logiks Intermediate assessment van Cubiks. De training bestaat uit 2.700+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Logiks Intermediate capaciteitentest voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
24 lessen
97 testen
2.780+ oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 20 uur lesmateriaal
900+ tevreden gebruikers

Het oefenpakket bestaat uit:

Verbaal
Numeriek
Abstract

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

KONE assessment

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Syllogismen:

Bij syllogismen krijg je een stelling te zien die beoordeeld moet worden:

Alle koeien hebben hoorns.
Alle hoorns zijn gemaakt van hout.
Conclusie: alle koeien hebben houten hoorns.

Antoniemen / synoniemen:

Synoniemen zijn woorden met dezelfde betekenis. Antoniemen zijn woorden met een tegengestelde betekenis. In dit onderdeel moet je telkens een antoniem of synoniem van het gegeven woord selecteren.

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Rekenvaardigheid:

Rekenvaardigheid omhelst het uitvoeren van eenvoudige berekeningen. In principe kun je alle berekeningen zonder rekenmachine uitvoeren.