Werken bij een snelgroeiende en startende uitzendorganisatie, dat is werken bij Consolid. 

Consolid als werkgever

Consolid is van oorsprong een familiebedrijf en dat merk je nog steeds. Het is een professioneel bedrijf met korte lijntjes. Collega’s gaan op een laagdrempelige manier met elkaar om. De kernwaarden zijn:

  1. betrokken,
  2. ondernemend,
  3. betrouwbaar.

Deze waarden worden dan ook van jou verwacht. Als je hier begint, start je met een uitgebreid onboarding programma. Daarin maak je kennis met de organisatie, het DNA en de “Consolid-30-seconds. Daarnaast blijven ze je begeleiden en heb je een coach tijdens je loopbaan. Ook is er een eigen academy waar je je kan blijven ontwikkelen tijdens jouw loopbaan.

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken voor Consolid? Dan kun je via de speciale vacaturesite jouw sollicitatie in de online omgeving indienen. De eerste stap van de sollicitatieprocedure van Consolid is een oriënterend gesprek. Na het oriënterende gesprek krijg je een persoonlijke terugkoppeling. Ging dit gesprek goed?

Dan krijg je een uitnodiging voor een vervolggesprek en een assessment. Het assessment van Consolid bestaat uit:

  • persoonlijkheidsvragenlijst,
  • capaciteitentest,
  • business case (niet altijd).

Heb je het assessment goed afgerond? Dan volgt er een tweede gesprek met de manager van de desbetreffende afdeling. Tijdens dit gesprek ga je in op de resultaten van het online assessment. Ook bespreekt de manager of je bij de functie past en wat deze inhoudt. Vinden zowel jij als de manager dat je past bij Consolid? Dan krijg je een aanbod van Consolid en mag je je contract tekenen. Hierna start je bij deze detacheerder.

Consolid

  • Opgericht: 1990
  • Sinds 2009 is Consolid in handen van de twee zoons van een van de oprichters, Arian Mortier en Dennis Mortier
  • 10 vestigingen verdeeld over gehele land
SHL cursusoverzichtSHL deductief redeneren

SHL Oefenpakket

35,00

Online training voor het SHL assessment. De training bestaat uit een studiegids, lessen en 2.300+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden.

In het kort:

30 dagen toegang
32 lessen
120 testen
2.533 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 20 uur lesmateriaal
1.300+ tevreden gebruikers

Geschikt als voorbereiding op:

On Demand
General Ability
Verify G+

Assessment onderdelen:

Cijfermatig / numeriek redeneren – tabellen en grafieken
Deductief redeneren – syllogismen
Inductief redeneren – figuurreeksen
Inductief redeneren – matrixen
Numeriek redeneren – redactiesommen
Numeriek redeneren – rekenvaardigheid
Verbaal redeneren – teksten analyseren

Taal van het oefenpakket:

Nederlands
Engels

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Consolid assessment

Teksten analyseren:

Bij het onderdeel teksten analyseren krijg je een tekst te zien waarover verschillende vragen beantwoord moeten worden. Het is hierbij belangrijk dat je van de waarheid in de tekst moet uitgaan.

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.