Klanten helpen om problemen te voorkomen of op te lossen. Dat is in het kort wat DAS doet. Het is een brede juridisch en financiële dienstverlener. Die bestaat uit verschillende groepsondernemingen en merken.

DAS als werkgever

DAS maakt het recht toegankelijk voor iedereen. Ze werken op meer dan veertig rechtsgebieden door heel Nederland. Voor aantrekkelijke financiële en verzekeringsproducten en -diensten moet je blijven innoveren. Dat werkt alleen met medewerkers die zelf kansen zien én pakken. Als je hier gaat werken, wordt gevraagd om eigen initiatief. Daarnaast moet je ook de wil hebben om te willen leren.  Want binnen deze wereld verandert er vaak wat. Als dat bij je past, zijn hier genoeg mogelijkheden.

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken voor DAS? Dan kun je jouw sollicitatie met CV en motivatiebrief in de online omgeving indienen. Binnen 10 dagen krijg je een reactie.

Ziet DAS voldoende aanknopingspunten om met jou een gesprek aan te gaan? Dan krijg je een uitnodiging voor het eerste gesprek bij DAS. Het eerste gesprek is een oriënterend gesprek. Je maakt kennis met directe collega’s uit het team. Samen ga je in op de inhoud van de functie, het team en jouw kwaliteiten.

Als dit bevalt, krijg je een uitnodiging voor het assessment. Het online assessment van DAS meet je capaciteiten, persoonlijkheid en drijfveren. Solliciteer je op een sales- en leidinggevende functies? Dan bestaat het assessment van DAS uit meer onderdelen:

  • interview,
  • twee simulatieoefeningen (waaronder een rollenspel),
  • capaciteitentest,
  • persoonlijkheidsvragenlijst.

Denkt DAS dat je past binnen hun organisatie? Dan word je uitgenodigd voor de laatste ronde in de sollicitatieprocedure bij DAS. Dat is een gesprek met de manager van de desbetreffende afdeling en een HR-manager. Tijdens dit gesprek worden de uitkomsten van het online assessment besproken en belangrijke punten die in het eerste gesprek zijn gesignaleerd of juist onderbelicht zijn gebleven. Bij positieve feedback volgt een laatste gesprek over de arbeidsvoorwaarden. Is dat allemaal geregeld, dan kun je starten bij deze juridische hulp.

DAS

  • DAS heeft 95.00 juridische zaken en 2.000.000 incasso vorderingen behandeld in 2018
  • Opbrengst: 216 miljoen EUR (2018)
  • Aantal werknemers: 1.616
PiCompany cursusoverzichtPiCompany analogieën

PiCompany Connector Ability Oefenpakket

35,00

Online training voor het Connector Ability assessment. De training bestaat uit 1.500+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Connector Ability voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
17 lessen
47 testen
1.585 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 16 uur lesmateriaal
2.300+ tevreden gebruikers

Onderdelen in het oefenpakket:

Analogieën
Cijferreeksen
Figuurreeksen
Matrixen

Geschikt voor:

Connector Ability Test (2.0, 2.1 en alle andere versies)
Connector Ability Verbal

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

DAS test online

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.