Werken bij de Bijenkorf is werken in ‘a world of inspiration’ met een exclusief assortiment, unieke concepten en de meest luxe designermerken die passen bij een premium warenhuis.

De Bijenkorf als werkgever

Ga je werken bij de Bijenkorf dan is geen dag hetzelfde. Je maakt ieder bezoek van de klant een belevenis. Of je nu werkt in de winkel, op het hoofdkantoor of in het distributiecentrum. Jij als medewerker bent verantwoordelijk dat de klanten het bezoek aan de Bijenkorf als een bijzondere ervaring zien. Dat lijkt misschien een grote opdracht. Maar jij wordt daarom aan alle kanten ondersteund. Want niet alleen de klant is bijzonder bij de Bijenkorf, maar ook de medewerker.

Daarom krijg je ook alle begeleiding en ondersteuning die nodig is bij het uitvoeren van jouw werkzaamheden. Je krijgt goede marktconforme primaire arbeidsvoorwaarden, aangevuld met een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast biedt de Bijenkorf talloze collectieve en individuele opleidingen en trainingen, zowel intern als extern en zowel online als offline. Zo ben jij zelf de regisseur over je eigen loopbaan.

Sollicitatieprocedure

Werken bij de Bijenkorf begint met online solliciteren. De eerste stap is het invullen van een online sollicitatieformulier van één van de vacatures. Hier wordt gevraagd om jouw persoonsgegevens, je opleiding en werkervaring. Verder is er de mogelijkheid om je CV en je motivatie bij te voegen. Ook kun je jouw LinkedIn profiel aan de sollicitatie koppelen. Heb jij de juiste vaardigheden en werkervaring voor de functie? Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek op het hoofdkantoor van de Bijenkorf. Is dit een positief gesprek ga je door in de sollicitatieprocedure. De volgende stap is het maken van het online assessment.

Dit zijn twee testen die je in een online omgeving uitvoert, namelijk een capaciteitentest en een persoonlijkheidstest. Het online assessment gaat in op jouw persoonlijkheid, kwaliteiten en capaciteiten. Is dit allemaal nog steeds positief? Dan volgt er een tweede gesprek met de manager van de afdeling waar je gaat werken. Tijdens dit gesprek wordt dieper ingegaan op jouw motivatie en wordt de resultaten van het online assessment besproken. Hierna volgt een afsluitend gesprek en een aanbod voor een contract bij dit warenhuis.

De Bijenkorf

  • Oprichter: Simon Philip Goudsmit
  • Opgericht: 1870
  • Moederorganisatie: Selfridges Group
PiCompany cursusoverzichtPiCompany analogieën

PiCompany Connector Ability Oefenpakket

35,00

Online training voor het Connector Ability assessment. De training bestaat uit 1.500+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Connector Ability voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
17 lessen
47 testen
1.585 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 16 uur lesmateriaal
2.300+ tevreden gebruikers

Onderdelen in het oefenpakket:

Analogieën
Cijferreeksen
Figuurreeksen
Matrixen

Geschikt voor:

Connector Ability Test (2.0, 2.1 en alle andere versies)
Connector Ability Verbal

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Bijenkorf assessment

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.